Вінничанин облаштував «нарколабораторію» у власній хаті. Чоловіка судитимуть

Вінничанин облаштував «нарколабораторію» у власній хаті. Чоловіка судитимуть
  • Обвинувачувальний акт стосовно вінничанина уже направили до суду. Його звинувачують трьома статтями кримінального кодексу України.

— Слідством установлено, що вінничанин, попередньо придбавши спеціальне лабораторне обладнання та необхідні прекурсори, організував у підвалі однієї з багатоповерхівок міста підпільне виробництво амфетаміну. Чоловік самостійно виготовляв психотропну речовину для власного вживання, допоки не був викритий працівниками поліції, — зазначають у пресслужбі прокуратури області. — Під час обшуків в обвинуваченого вилучено 15 г порошкоподібної речовини, яка містить амфетамін, а також – сірчану та азотну кислоти, фенілнітропропен, полімерні ємності, лійки, сита різних розмірів, мірні склянки, медичні шприци, електронні ваги, скляні лабораторні колби та кульковий холодильник.

Обвинувачувальний акт слідчі передали до суду. Вінничанина судитимуть:

  • за незаконне виробництво та зберігання психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту,
  • за незаконне придбання та зберігання прекурсорів у великих розмірах з метою їх використання для виробництва психотропних речовин,
  • за придбання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин.

У разі доведення винуватості чоловіка, як зазначають у прокуратурі, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Відео дня

 

Читайте також:є

Тверезий, але неуважний. У Вінниці на «зебрі» водій збив 50-річну жінку

Впіймали та оштрафували. На жінку, яка палила суху траву, склали адмінпротокол

СБУ викрила злочинну групу, яка різала ліс. Сума збитків — встановлюється

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Svyatoslav Usatyuk

    Якщо зробить таку лабораторію в поліції, то взагалі відпустять?
  • Ols Kat

    он в подвале жил что ли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up