Вимагав десять тисяч. Вінничанин облив бензином жінку та погрожував підпалити

Вимагав десять тисяч. Вінничанин облив бензином жінку та погрожував підпалити
  • Дивом не сталася трагедія у вінницькому будинку. Чоловік облив жінку бензином та погрожував підпалити.
  • Суд обрав запобіжний захід для 56-річного чоловіка, який підозрюється у розбої.

У Вінницькому міському суді відбулось судове засідання, в якому розглянули клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для 56-річного чоловіка.

Вінничанин прийшов до будинку, де проживав разом із сімейною парою. Під приводом забрати свої особисті речі, запропонував жінці пройти до кімнати. Жінка погодилася.

 

Відео дня

— Підозрюваний дістав зі свого рюкзака полімерну пляшку з бензином, відкрито та раптово, облив ним голову та тулуб потерпілої та, діставши запальничку, висунув вимогу, щоб йому передали десять тисяч гривень, що супроводжувалося погрозою насильства, — розповідають у суді.

Потерпіла почала кликати на допомогу свого чоловіка, який почувши крики дружини, зайшов до кімнати та почав здійснювати опір підозрюваному, а саме почав наносити йому удари палицею по руках і тулубу. В цей час, потерпіла вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу сусідів.

Тоді, вінничанин втік у невідомому напрямку.

При обранні запобіжного заходу слідчий суддя врахував обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків. Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.⠀

Наразі тривають слідчі дії.

Довідково:

стаття 187 Кримінального Кодексу України — Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій) (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

 

Читайте також:

Пожежа в Олексіївці: співмешканець підпалив будинок, у якому були двоє дітей

У Вінниці перевірятимуть місця для укриття людей. Що відомо?

Обласний Центр контролю хвороб МОЗ очолюватиме новопризначена директорка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up