У Вінниці "замінували" готель "Франція". Рух перекрили, а людей евакуювали (ОНОВЛЕНО)

У Вінниці "замінували" готель "Франція". Рух перекрили, а людей евакуювали (ОНОВЛЕНО)

У Вінниці до поліцейських надійшов дзвінок про замінування готелю "Франція", який знаходиться на Соборній. З готелю вивели всіх людей. Працюють сапери та слідчі. Рух транспорту по вулиці тимчасово перекрили. 

- Дзвінок про замінування надійшов о 15:30, - каже заступник начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Руслан Мороз. - Говорив чоловік. Зараз також намагаються з'ясувати, з якого саме телефону був здійснений дзвінок. Якщо виклик буде хибним, то винні відшкодують усі збитки, які були нанесені внаслідок припинення руху транспорту. А ще можуть сісти у в'язницю на термін від 7 до 9 років. 

Патрульні перекрили рух по Соборній на дві години. Трамваї та тролейбуси стояли. Людей, які знаходилися поблизу, евакуювали. На місці працювали поліцейські, рятувальники. Також поблизу знаходилися машини швидкої допомоги.

О 18:00 рух по Соборній від Оводова до Олександра Соловйова було відновлено. Вибухівку не знайшли.

Відео дня

У відділі комунікації ГУ НП у Вінницькій області повідомляють, що дзвінок надійшов з з міста Мар’їнка, що у Донецькій області.

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    круто! оце тема!
  • Анонім

    ха ха ревнивая жена мужа попалила
  • Анонім

    Плавно идем к хаосу. Благодаря мобильной связи можно "минировать" по 10 штук в день...

    ...и наблюдать как пилиция сходит с катушек. )

    Анонім reply Анонім

    По-перше. Як дивитися над своєю шуткою, якщо у Донецьку? Скайпом?

    По-друге. Я припускаю, що хтось просто вирішив превірити як вінницька влада знає місто. Я наприклад, не здогадався що це за готель - "Вінниця", або "Савой" - хто приніс таку шкоду, що перейменували.
  • Моня Плешивый

    А чого це поліцейський на фото під номером 24 став на коліно пропускаючи авто??? хмм... може це його дівчина або дуже поважна персона??? :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up