У Вінниці шукають тернополянина, якого підозрюють у вбивстві. Обставини злочину 2013-го

У Вінниці шукають тернополянина, якого підозрюють у вбивстві. Обставини злочину 2013-го
  • Поліція оголосила в розшук чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Просять вінничан подивитися на фото та повідомляти їх про наявну інформацію.

Розшукують 46-річного Ярослава Кізика. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Вінницької області.

Ярослав житель — Тернопільської області. За даними правоохоронців, він розшукується за вбивство людини.

— Чоловік підозрюється у вбивстві, — йдеться у повідомленні. — Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного чоловіка, повідомити поліцію за телефонами: (0432) 59-43-88, 067-756-00-61 або 102.

Відео дня

Усім обіцяють конфіденційність.

Раніше редакція 20minut.ua разом з оперативниками обласного главку склала ТОП розшукуваних злочинців, і у цьому ТОПі Ярослав Кізлик був під номером три. Ось яку інформацію ми дізналися про нього: 

  • Кізлик Ярослав Володимирович, 15.04.1975 року народження, мешканець села Курники Тернопільської області

Розшукується Гайсинським відділом поліції. Підозрюється в скоєнні вбивства, яке мало місце 1 вересня 2013 року в селі Куна Гайсинського району Вінницької області.

Обставини злочину до кінця не встановлені. Але відомо, що розшукуваний вчитель історії подорожував останні роки по країні і зупинявся у бабці в Куні. Жив у неї три дні, а після хазяйку знайшли мертвою. Оперативники думають, що чоловік може причаїтися біля якоїсь жінки в селі, набрехати про себе, назватися чужим іменем. Живе тихо, нічого не порушує, тому й не потрапляє в поле золу поліції.

Про інших злочинців, що у переховуються від правосуддя, читайте в цьому матеріалі: Щоб їх спіймати, не вистачає одного дзвінка. ТОП-10 з кримінального розшуку.

 

Читайте також:

Ламав сейф сокирою. На Чехова з підприємства поцупили понад 140 тисяч гривень

Спіреї, липи та клени. У Вінниці висадили понад дві сотні дерев та кущів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up