У Вінниці харків’янин «під кайфом» «возив людей у багажнику»

У Вінниці харків’янин «під кайфом» «возив людей у багажнику»

У ночі на вулиці Соборній перед службовим автомобілем поліції на пішохідному переході зупинився «Hyundai Accent». Водій іномарки вів себе неадекватно.

 

— Інспектори підійшли до водія, щоб поспілкуватись. Ним виявився 31-річний житель Харкова. Чоловік із самого початку поводився неадекватно. Сказав патрульним, що у своєму багажнику він перевозить людей. Полісмени одразу це перевірили – в багажнику не виявилось нікого. Чоловік мав явні ознаки наркотичного сп’яніння, тому патрульні викликали на місце події слідчого, — пише у facebook Патрульна поліція Вінниці.

У салоні автівки харків’янина при огляді поліція виявила порошкоподібну речовину білого кольору.

Водій розповів, що вживав наркотики, але пройти медичний огляд відмовився.

Відео дня

У результаті на чоловіка інспектори склали протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Довідка. Стаття 130 КУпАП - керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ніколи не любила харків'ян.

    Хамовитий і підлючий народ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up