У Вінниці банда рекетирів погрожувала розправитись з сім'єю бізнесмена

У Вінниці банда рекетирів погрожувала розправитись з сім'єю бізнесмена
  • У Вінниці затримали банду рекетирів.
  • Поліція оголосила про підозру бандитам, які вимагали гроші у бізнесмена.

​​​​​​На Вінниччині бійці КОРДу викрили та провели обшук у трьох рекетирів.

За інформацією поліції, вони систематично погрожували та примусили бізнесмена купити нерухомість за значно завищеною ціною.

Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснює Вінницька обласна прокуратура.

Відео дня

За словами начальника обласної поліції Івана Іщенка, троє бандитів належать до кримінальних кіл Вінниччини.

— Члени банди залякували вінничанина, погрожуючи розправитись з ним та членами його сім’ї. У подальшому під тиском зловмисників потерпілий змушений був придбати частину торгівельного комплексу, де він мав частку власності, за значно завищеною ціною, а також передав вимагачам одну тисячу доларів, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Злочинні дії членів угруповання задокументовані слідчими-детективами.

Підозрювані — мешканці Вінниці, віком 32, 34 та 38 років. 


Поліцейські провели обшуки вдома у підозрюваних та у їхніх автівках. У результаті слідчих дій вилучені гроші, документи та мобільні телефони.


—  Трьом фігурантам кримінального провадження  оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого другою частиною статті 189 КК України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років, —  зазначають слідчі. 

 

Читайте також:

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Vinn Kanzal

    Новое поколение депутатов подростает.
  • Миша Сунько

    Робингуди  молодци
  • Женя Капитанчук

    Есть результат? Молодцы! Значит каждый на своём месте!
  • Олег Иванов

    Ого! 90 -ті повернулись?

    Сергій Болюх reply Олег Иванов

    Олег Анатольевич а вони уходили???.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up