У Липовці поліцейські затримали торговця наркотиками. Скільки йому загрожує?

У Липовці поліцейські затримали торговця наркотиками. Скільки йому загрожує?
  • Оперативники задокументували злочинну діяльність 44-річного місцевого жителя, який реалізовував наркотичні засоби. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Зловмисника затримали, за словами начальника Відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції Павла Дармограя, в ході проведення оперативної закупівлі наркотичної речовини.

— Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання слідчі вилучили грошові кошти, які були використання під час закупівлі, мобільний телефон, наркотичну речовину — канабіс та два пристрої для куріння, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Крім того, на присадибній ділянці домогосподарства працівники поліції виявили незаконний посів конопель — близько півсотні рослин.

Відео дня

Злодій затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство повідомило йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

Читайте також:

У Вінниці переселенцям передали чергову допомогу від міжнародних організацій

Потерпілих або свідків воєнних злочинів просять фіксувати та надсилати докази

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марія Власова

    Читаю і дивуюсь торгівця наркотиками тримають під домашнім арештом і може бути дадут до десяти років,а ось в липні затримали хлопця ні би то за крадіжку телефона у співмешканки посадили в СІЗО і тримають і теж дають десять років?то скажіть мені чому ніхто не розібрався з цим хлопцем,так як добре знаю його,і цю співмешканку,вона в 2020році обікрала матір цього співмешканця на суму25000гривень,і зараз телефонує і тероризирує матір цього хлопця требує гроші ,або квартиру,то де справедливість ,тим паче знаючи цього хлопця він випивав ,але коли жили з цею співмешканкою то і вона добре випивала просто підставила п'яного ,що б заробити,то тому хто травить людей наркотиками десять і він спокійно сидить дома ,і п'яному якого просто підставили раді наживи теж десять но закритий,деж ваша справедливість??

keyboard_arrow_up