У квартирі п'яний вінничанин стріляв перед мамою. Чим все закінчилось?

У квартирі п'яний вінничанин стріляв перед мамою. Чим все закінчилось?
  • Слідчі оголосили про підозру вінничанину, який погрожував вбивством поліцейським.
  • Сімейний насильник до обрання запобіжного заходу перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Підозрюваного затримали вчора, 26 травня, бійці роти поліції особливого призначення під час виїзду на повідомлення про домашнє насильство. 

За словами керівника Відділення поліції №1 Ігоря Сандула, близько другої години ночі на спецлінію 102 звернулась вінничанка та повідомила про вчинення відносно неї насильства її сином. 46-річний зловмисник погрожував жінці пістолетом та стріляв у квартирі.

Відео дня

— До поліцейських чоловік вийшов з мисливською зброєю в руках. Вимогу правоохоронців припинити правопорушення чоловік сприйняв агресивно, він спрямував зброю у їх бік та почав погрожувати розправою, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Під час перемовин поліцейським вдалось відвернути увагу зловмисника і затримати його.

Після затримання чоловіка освідували — він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Мисливська рушниця та травматичний пістолет, на які у зловмисника були необхідні дозвільні документи — вилучені. Вони направлені на експертизу.

Правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк до трьох років.

 

Читайте також:

На Богуна нетвереза водійка збила хлопчика, який йшов по тротуару (ОНОВЛЕНО)

Моторошна аварія біля Універмагу. Перекинулась «Тойота», водія забрала швидка

Селфі на вагоні. На станції «Вінниця» 21-річного хлопця вдарило струмом

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    в Америке его менты бы сразу прикончили за такое
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up