У Козятині п'яний чоловік «замінував» лікарню та погрожував вибухом

У Козятині п'яний чоловік «замінував» лікарню та погрожував вибухом
  • Цієї ночі неспокійно було у Козятині. Невідомий повідомив, що заміноване приміщення місцевої лікарні.
  • На місце події по тривозі прибули кінологи, вибухотехніки, поліцейські та рятувальники.

Інцидент стався вночі 30 червня. Про замінування на 102 повідомили близько 00.30. Деталі події розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що він замінував місцеву лікарню і незабаром там станеться вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою, — йдеться у повідомленні поліції. — Поліцейські перевірили приміщення лікарні та прилеглу територію. Повідомлення про замінування виявилося хибним.

Правоохоронцям вдалося розшукати псевдомінера. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за адмінправопорушення. Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Відео дня

— Наразі він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, — відзначають у поліції. — Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 259  ККУ (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

 

Читайте також:

Повернення юних спортсменів та ТОП басейнів області: важливе за 29 червня на 20minut.ua

У Тульчині некероване авто збило 6-річну дівчинку, протаранило стовп та паркан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up