У Гайсині 82-річна жінка сама привела додому крадія. Він забрав 8000 гривень та 600 доларів

У Гайсині 82-річна жінка сама привела додому крадія. Він забрав 8000 гривень та 600 доларів
  • У 82-річної пенсіонерки з Гайсина зникли з оселі усі заощадження. Поліція оперативно розшукала крадія, але гроші він уже встиг розтринькати.

До поліції 5 жовтня звернулася жителька Гайсина. жінка розповіла, що в її літньої матері вкрали 600 доларів та 8000 гривень. Про це інформує відділ комунікацій поліції Вінницької області.

Сам злочин стався 30 вересня. Тоді до потерпілої на вулиці підійшов незнайомий чоловік та попросив у неї гроші.

— Жінка впустила незнайомця до своєї квартири, а сама пішла до сусідів розміняти кошти. Скориставшись відсутністю господарки квартири, зловмисник забрав з шафи гроші та зник, — зазначають у поліції. — У ході проведення розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до злочину. Розшукали зловмисника на вулиці у м. Гайсин. Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за майнові злочини. У вчиненому він зізнався та розповів, що витратив викрадені кошти на власні потреби.

Відео дня

За фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Вінничанку, нагадаємо, підозрюють у продажі гуманітарної допомоги. Їй 25 років. Товару було приблизно на пів мільйона гривень. Жінка це рішення оскаржує та навіть сплатила понад 200 тисяч гривень застави. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up