Троє вінничан на червоному Volkswagen крали акумулятори з мобільних вишок

Троє вінничан на червоному Volkswagen крали акумулятори з мобільних вишок

На Вінниччині банда викрадала акумулятори з вишок стільникового зв’язку. Їх зловили на гарячому. Подробиці розказали у поліції.

У суботу, 8 грудня 2018 року, у Томашпількому районі Вінницької області поліція зупинила автомобіль «Volkswagen Passat». В іномарці було троє чоловіків. Правоохоронці в багажнику  вісім викрадених акумуляторів.

— Затримані віком 27, 38 та 22 роки. Старший учасник групи, раніше судимий за крадіжку у великих розмірах в складі організованої групи,  неодноразово затримувався поліцейськими за вчинення десятків аналогічних злочинів. Однак поки кримінальні провадження розглядаються в суді, сам зловмисник перебував на волі та продовжував злочинну діяльність, — розказує начальник управління карного розшуку Андрій Дамзін.

За його словами, 27-річний співучасник злочину теж раніше засуджувався  за підроблення документів та заподіяння  тілесних ушкоджень.

Відео дня

— Слідство звернулось з клопотанням до суду про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. В результаті двох із них взяли під варту, третій перебуватиме на час досудового розслідування під домашнім арештом, —   повідомив начальник відділу по розслідуванню особливо-тяжких злочинів Роман Чирка.

Усім трьом затриманим оголошено про підозру у вчиненні крадіжки відповідно до ч.3 ст.185 КК України (крадіжка) на суму понад 130 тисяч гривень. Такий злочин карається ув’язненням терміном до шести років.

Наразі зловмисників перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Читайте також:

ДТП на Коріатовичів: водій Mitsubishi збив чоловіка. У сторону центра величезні затори
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Леся Петрівна

    гімнюки !
  • Юрий Бондарук

    ) а чого вони тарифи так підняли?
  • Ярослав Райчук

    Лайфовська вишка
  • Порошок

    Дібілів визначили за мобільними телефонами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up