Справа Продана: екс-голова ДФС залишився без електронного браслета

Справа Продана: екс-голова ДФС залишився без електронного браслета

Колишньому керівникові Державної фіскальної служби Мирославу Продану обрали запобіжний захід. Його взяли на поруки. Однак, електронного браслета не одягли. Кажуть, що немає вільних.

Як зазначив заступник голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, нині вільних браслетів немає.

— Станом на 10 ранку сьогодні браслетів не було у Київській області – це та інформація, яку я отримав від підлеглих, що спілкувались з правоохоронцями, — зазначив Кривенко, пише "Українська правда".

Наразі тривають пошуки браслета для Продана тривають.

Відео дня

Колишнього керівника ДФС Продана суд відпустив на поруки

Деталі у наступному відео:

Нагадаємо, Продана підозрюють у набутті 89 мільйонів гривень. Ці кошти він нібито привласнив з 2016 по 2018 рік обіймаючи посади в.о. заступника та голови державної фіскальної служби.

Минулого місяця Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у незаконному збагаченні Мирославу Продану, але це відбулося заочно. Сам Продан не з'являвся на виклики.

Деталі цієї історії у наступних матеріалах:

Довідка.

Мирослав Продан з березня 2005 року розпочав роботу в податкових органах Вінницької обл. З вересня 2008 — займав керівні посади в податкових органах Вінницької області, м. Вінниця, Черкаської області та Міжрегіонального головного управління ДФС — Центрального офісу з обслуговування великих платників. З липня 2016 — виконуючий обов'язки заступника Голови Державної фіскальної служби України. Із 3 березня 2017 — виконуючий обов'язки Голови Державної фіскальної служби України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій

  • Kazimir

    Как вы считаете, как выглядит типичный коррупционер?
    Обычный казнокрад — мужчина от 30 до 49 лет, который уверен в завтрашнем дне и считает, что будет жить безбедно, даже если проведет «несколько некомфортных лет в колонии.
    Коррупционеры — активные, энергичные, инициативные люди, которые очень коммуникабельны и эмоционально устойчивы. Они готовы много работать, обладают высокой степенью самоконтроля. Как правило, это образованные люди с высшим образованием. У них есть семья, есть дети. Как правило, типичный коррупционер не злоупотребляет спиртным, не принимает наркотики. Не имеется к нему претензий в бытовом плане. Он не нарушает общественный порядок. Главным мотивом взяточников чаще всего является именно стремление обогащения, а вовсе не нехватка денег. Мотивом для коррупционных преступлений могут стать как потребность в самоутверждении и повышении авторитета, так и месть руководству.
    Женщины среди взяточников тоже встречаются. При этом число преступлений, связанных с коррупцией, вдвое превышает число всех остальных преступлений, которые совершают женщины.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Головні новини Вінниці у нашому інстаграм-каналі: https://www.instagram.com/vn20minut/

  • Римский Александр

    Не ту страну назвали Гватемалой
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up