Слідство тривало чотири роки. До ув'язнення засудили трьох торгівців зброєю

Слідство тривало чотири роки. До ув'язнення засудили трьох торгівців зброєю
  • Злочинці займалися нелегальним збутом в Україні вогнепальної зброї іноземного виробництва. Чоловіків викрили у 2017 році, а у 2021 — засудили.

Суд покарав організаторів нелегальної торгівлі зброєю. Про це у фейсбук інформує Управління СБ України у Вінницькій області.

— За матеріалами СБУ, до 12 років ув’язнення засуджено трьох організаторів транснаціонального злочинного угруповання. Зловмисники займалися нелегальним збутом в Україні вогнепальної зброї іноземного виробництва. Серед вилученого — пістолет-кулемети Scorpion та бойові пістолети з глушниками. Крім того, зловмисники планували налагодити збут оптових партій наркотиків, у тому числі кокаїну, — йдеться у повідомленні. — Співробітники СБУ затримали організаторів угруповання в Ужгороді в ході спецоперації у травні 2017 року.

Відео дня

Під час слідства стало відомо, що чоловіки доставляли зброю до України з однієї з європейських країн. Продавали її представникам кримінальних кіл.

Серед вилученої у зловмисників зброї: чотири пістолет-кулемети Scorpion, п'ять бойових пістолетів з глушниками, 600 набоїв різного калібру.

— Також, правоохоронці вилучили майже пів кілограма кокаїну, метамфетаміну та інших заборонених речовин, — додають у СБУ. — Суд визнав затриманих винними у вчиненні злочинів. Вирок набув законної сили.


 

Читайте також:

Розтрощені машини та уламки на тротуарі. Деталі нічної ДТП на Інтернаціоналістів

ФОТО ДНЯ. Вінничани вийшли на суботник та очистили берег річки Дьогтянець

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up