Шість років за бензопилу: рецидивіст обікрав вінничанина

Шість років за бензопилу: рецидивіст обікрав вінничанина

На Вінниччині односелець обікрав сусіда. Крадію світить новий термін покарання.

У селі Ординці Погребищенського району, що на Вінниччині, чоловік обікрав односельця,  повідомляє прес-служба обласної  поліції.

Потерпілий повідомив, що з його підсобного приміщення вчинено крадіжку бензопили "Веда", бензокоси та пального на загальну суму три тисячі  гривень.

Оперативники затримали 38-річного місцевого жителя. Чоловік виявився раніше судимим за аналогічні злочини.

Відео дня

За фактом відкрито кримінальне провадження. Злодієві світить до шести років тюрми.

Нагадаємо, що двоє чоловіків вирішили розібрати тротуар на Центральному мосту, щоб здати на металобрухт. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up