Щоб «відмазати» сина, який збив насмерть жінку, батьки віддали 25 тисяч гривень та 500 доларів

Щоб «відмазати» сина, який збив насмерть жінку, батьки віддали 25 тисяч гривень та 500 доларів

Кругленьку суму віддало подружжя «начальнику поліції», який ніби мав «залагодити питання» з поліцією та рідними жінки, начебто загиблої у аварії, винуватцем якої є їх син.

Стався інцидент пізно вночі 10 травня.

— До подружжя пенсіонерів на стаціонарний телефон зателефонував чоловік, який представився начальником поліції, та повідомив, що їх син став винуватцем аварії, у якій загинула жінка. Аби йому уникнути кримінальної відповідальності, потрібно заплатити гроші родичам загиблої та працівникам поліції. Шахрай озвучив суму у 6 тисяч доларів США. Таких грошей у пенсіонерів не виявилось, і вони погодились віддати усе, що в них було – 25 тисяч гривень та 500 доларів США. Гроші за «звільнення сина» батькам сказали принести у районне відділення поліції. Коли вночі пенсіонер з грошима вийшов на трасу, щоб з села дістатися до районного центру, до нього під’їхала автівка, з якої вийшов чоловік у кепці поліцейського. Він сказав, що це з ним пенсіонер мав домовленість про звільнення сина з поліції, забрав у нього гроші та наказав дома чекати сина з розбитою машиною. Наступного дня, коли до пенсіонерів зателефонував 51-річний син поцікавитися їхніми справами, він дізнався, що його батьки стали жертвами шахраїв і зателефонував у поліцію. Як виявилося, у «винуватця аварії» ніколи не було машини і водійського посвідчення, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За фактом шахрайства правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пупкин Вася

    Порошенко мудак ! Донбас рулит !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up