Щоб отримати зарплатню, довелося ночувати у магазині і викликати поліцію (ВІДЕО)

Щоб отримати зарплатню, довелося ночувати у магазині і викликати поліцію (ВІДЕО)
  • Працівники магазину «Remix», який донедавна працював у «Скай-парку», відмовилися покидати магазин, поки їм не дадуть зарплатню;

  • Довелося провести у «чотирьох стінах» більше доби… і навіть викликати поліцію;

  • Керівництво відтягувало момент виплат до останнього. Було схоже на те, що продавців хочуть «кинути»

Мова йде про магазин одягу «Remix», який знаходився у «Скай-парку» до 6 липня. Увечері 5 числа заклад вже не працював — увесь товар спакували вночі, щоб відправити його в Одесу (бо компанією володіють одесити). Пакували продавці, консультанти, касири — всі, кому магазин був винний грошей.

— Я прийшов на роботу близько 16:00, 4 липня, — розповів журналісту один з продавців на ім’я Владислав. — Нас попросили залишитися на ніч, щоб допомогти спакувати увесь товар, який був у магазині. І заразом провести переоблік, щоб виявити нестачу.

Слова Влада підтверджують і інші працівники магазину. Вони відмовилися називати себе, але погодилися розказати про ситуацію.

Відео дня

Виявилося, що магазин заборгував працівникам зарплатню за два місяці. У середньому це було 5-6 тисяч гривень для кожного співробітника. У декого борг становив й майже 12 тисяч.

Хотіли «кинути»?

Владислав розповів, чому у продавців з’явилися підозри про нечесність керівництва.

  • За те, що ми попрацюємо вночі нам пообіцяли доплатити, — каже він. — По 40 гривень за годину. Тобто ми складаємо речі і заодно проводимо переоблік. На ранок знаємо нестачу і керівникам нічого не заважає виплатити нам гроші. Коли ми закінчили працювати вночі, то вирішили не розходитися. Подумали, що коли прийдемо сюди за кілька годин, то магазин вже буде закритий. І кого нам тоді шукати?
  • Пообіцяли видати гроші у першій половині дня 5 липня. Потім без пояснення причин час перенесли на 13:00. Потім на 15:00. На годиннику вже було 16:00, але ми так нічого і не отримали. З Одеси контролювати закриття магазину приїхала якась жіночка. Вона розповідала, що ми чекаємо зарплатну відомість, а її ніяк не надсилають.
  • Ми дізналися, що на 19:00 у цієї жінки потяг до Одеси. Вона сама сказала, що хоче о 18:00 вже йти. Тоді я вирішив викликати сюди поліцію, активістів та журналістів.

Як рятували продавців

На годиннику 17:00. У магазин «Remix» заходять журналіст RIA, представниця регіональної ради підприємців Вінницької ОДА Ельвіра Мрясова та інші громадські активісти.

Виявляється, що у магазині немає нікого, хто міг би прокоментувати ситуацію. Жінка, про яку продавці сказали, що вона приїхала контролювати закриття, відповіла, що вона не уповноважена вирішувати будь-які питання і почала комусь телефонувати. З її слів, дзвонила вона директору магазину. Навіщо — невідомо.

Вона відмовилася спілкуватися з активістами та журналістами. Постійно намагалася виштовхати їх за двері. Колишній продавець Владислав викликав поліцію. Поки полісменів чекали, він написав на листках паперу “Шахраї” та наклеїв на двері магазину, щоб це бачили усі.

Гроші таки віддали

Питання вирішилося швидко з приїздом правоохоронців. Як тільки «керівниця» побачила людей у формі, одразу сказала, що віддасть гроші через 15 хвилин. Чекати довелося трохи довше, але усі отримали свою зарплатню.

Що це за магазин?

Магазину з назвою «Remix» немає у жодному реєстрі юридичних осіб. Проте на чеку, який видавав касир покупцю вказана особа-підприємець: одесит Піроженко Артем Ігорович.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Человек

    Щось у вас не складається, панове з Ria) У першому відео "керуюча магазином" говорить, що їй не видали за останні два місяці близько 12000 грн, в той час як кореспондент сказав, цитую: "наприклад у Влада зарплата сім п'ятдесят (7500) https://youtu.be/PcJ5kgAzqa8?t=3m18s ", виходить керуюча магазину отримує 6000 грн в місяць, а продавець Владислав 7500? Чого вона раніше не викликала поліцію?))) Це ж дискримінація))) Буду вдячний за розьясненіе, дуже цікаво) для мене є принциповою Ваша відповідь, тому що не перший раз ваші новини висмоктані з пальця)))

  • Олексій

    О, Ріа молодці. Тепер це буде гуглитись багато років.
  • Жора

    Товар не продаётся в супераркетах и бутиках на Соборной. Даже не удался шоу лохотрон под видом  закрытия киевского моста. Барыги думали что когда народ будет ездить только по Соборной то вырастут продажи )))))

    Но барыги не поняли что сейчас при этой гавно власти у людей нет денег))))).А нет денег не будет и зарплаты......

    Кому нужна зарплата  тоесть безвиз , там для мужиков мойка туалетов и унитазов в Европе, а для женщин секс работа....



    ха ха ха ха ха. и ещё раз ха)))

    Коля reply Жора

    О і сюди москалі пролізли з звоїми дурними ідеями.

    Olvol reply Коля

    Вы шо таки не видите, что у нас ИР украинские у всех кого вы называете "москалями"? У вас мания преследования? Прежде, чем искать крайних "москалей", подметите у себя под кроватью
  • Svetlana Chernyavskaya

    Молодці!!! Коли кожен буде відстоювати свої права, менше буде бажаючих обманювати!!!

    Жора reply Svetlana Chernyavskaya

    У женщин есть возможность  в Риме (Италия) показать себя на площади Гарибальди.... Ну типа без виз работает...

    Делаем без виз и за два месяца на площади Гарибальди можно хорошо рубануть капусты))))))

    Olvol reply Svetlana Chernyavskaya

    Только я не понимаю, зачем было валить уже сформировавшийся уклад жизнь, где все платили, у всех шел стаж, чтоб потом "відстоювати"?

    Коля reply Olvol

    ШО ти несеш? у вас там в масцкві взагалі дах поїхав?

    Olvol reply Коля

    Мальчик, цибе сколька лет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up