У Липовці жив бандит з Росії, який був у міжнародному розшуку за тяжкий злочин

У Липовці жив бандит з Росії, який був у міжнародному розшуку за тяжкий злочин
  • На Вінниччині поліцейські затримали злодія, який сім років перебував у міжнародному розшуку за тяжкий злочин.

На Старий Новий рік, 14 січня, поліцейські затримали жителя Російської Федерації, який у 2000 році наніс проникаюче ножове поранення перехожому. Згодом суд йому призначив йому три роки тюрми. Від покарання чоловік переховувався. 

Як розповів т.в.о заступника начальника обласної поліції Андрій Дамзін, за наявною інформацією 38-річний злодій, який у 2014 році був оголошений у міжнародний розшук, може переховуватись від відбування покарання на території Вінницької області.

— Вжитими оперативними та розшуковими заходами бандита оперативники управління карного розшуку затримали у місті Липовець, — зазначає Дамзін.

Відео дня

Наразі вирішується питання про його екстрадицію до країни, яка ініціювала розшук.


Читайте також:

«Тюрма в кайф». У Вінниці в’язні можуть купити горілку та наркотики

Ветеран АТО в комі після аварії. Рідні шукають правди, грошей та адвоката

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anatolii Kasyniuk

    Наразі вирішується питання про його екстрадицію до країни, яка ініціювала розшук -в Росію.
  • Sasha Syrovatko

    Ото бандюган😡
  • Олег Каськов

    3 роки за тяжкий злочин?

    Сергей Вдовиченко reply Олег Каськов

    Олег Каськов  Україна з росією сім років в стані війни. За так званий "злочин" проти ворога зазвичай медалі і ордена давали, а у нас хочуть тому ж ворогу людину, яка росії нашкодила,  віддати
    в лапи москальського "кривосуддя"! Щось мутно тут!

    Сергей Вдовиченко reply Олег Каськов

    Так ото ж!

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Serg  Vdovithenko для Росії три роки щось замало. Там стільки дають за те,що пукнув в бік хуйлового портрета.

    Сергей Вдовиченко reply Олег Каськов

    Якщо ініціатором розшуку є росія, то чи є сенс видавати їй цього чоловіка? Може його злочин-це незгода з політикою кремля , що до України?

    Олег Каськов reply Олег Каськов

    Денис Григорчук швидше намагався вкрасти. Але попався...

    Денис Григорчук reply Олег Каськов

    Олег Каськов курку вкрав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up