Розбійний напад у Калинівці: підприємця душили та забрали понад 400 тисяч гривень

Розбійний напад у Калинівці: підприємця душили та забрали понад 400 тисяч гривень
  • У калинівці двоє чоловіків у балаклавах напали на місцевого підприємця.
  • У чоловіка забрали чималеньку суму грошей та ледь не задушили.
  • Налякала злочинців та викликала поліцію жінка потерпілого.

Інцидент трапився 16 січня приблизно о 18.50, коли 56-річний підприємець та його дружина приїхали додому. Коли чоловік виходив з машини на нього напали невідомі. Чоловіки були у чорному одязі та балаклавах. Потерпілого вони почали душити мотузкою. Дружину, що була в середині авто, вони не побачили. Вона заблокувалася у транспорті та викликала поліцію. Нападники побачивши, що жінка розмовляє по телефону втекли прихопивши сумку з грішми.

У викраденій сумці були гроші в сумі 3 тисячі євро, 5 тисяч доларів США та 200 тисяч гривень.

Відео дня

— Приблизно за годину майже за містом екіпаж патрульної поліції помітив двох чоловіків, які городами бігли до дороги. Інспектори наказали їм зупинитися. Оскільки чоловіки не відреагували, поліцейські дістали зброю та попередили про її застосування. Тоді втікачі зупинились, і один з них кинув у бік зброю, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Чоловіків правоохоронці затримали. Крім викладених грошей, вони при собі мали два пістолети з набоями до них, глушник, дві мотузки, рукавиці, балаклаву та складний ніж.

Затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі. Уже відомо, що один із них 31-річний житель Києва, його спільник - 35-річний громадянин Росії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ядвига Жемайтис

    В Виннице с 31 на 1 января пятеро озверелых пьяных35 -летних ублюдков зверски избили 2пенсионеров на Старом городе...Полиция это трактует, как мелкое хулиганство..О чем вы говорите???
  • Daily

    калинівка що  по корупції  що по криміналу на першому місці але по суті це одне і те саме,один лиш паспортний стіл чого вартий
  • Ковалишена-Гончарук Наталія

    Добре,що швидко затримали.
  • Tatiana Tatiana

    Що робиться! Банда на банд1 сид1ть!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up