16-річна проститутка лягла під двох чоловіків, щоб прогодувати дитину

16-річна проститутка лягла під двох чоловіків, щоб прогодувати дитину
Вінницькі поліцейські отримали інформацію про те, що 34-річна вінничанка влаштувала бордель. У квартиру нагрянули правоохоронці з відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Як розказують у відділі  комунікації Головного Управління  Національної Поліції  Вінниччини, 34-річну вінничанку затримали за те, що вона звела неповнолітню дівчину з двома чоловіками для сексуальних послуг. У вінничанки знайшли гроші, які вона отримала злочинним шляхом.

Факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.302 КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво з метою наживи).

Зараз вирішується питання, що робити з затриманою на період досудового слідства .

Відео дня

- Встановлюються наразі  інші факти звідництва, - каже начальник відділу  Дмитро Іванченко.

За його словами слідчі кваліфікували злочинні дії звідниці за частиною 3 статті 302 КК України. За створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені із залученням неповнолітнього вінничанці загрожує 7 років тюрми.

А 16-річна дівчина, яку вінничанка підклала під чоловіків, розказала правоохоронцям, що пішла в проститутки, щоб утримувати свою 11-місячну дитину. Дитину вона виховує сама, без допомоги батьків. Оскільки батьки дівчини зловживають горілкою.

Разом з поліцією на місці події була наша журналістка. Деталі читайте найближчим часом.

На дівчину склали адмінпротокол. За проституцію їй загрожує попередження або штраф.

Варто зазначити, що в минулому році було відкрили 7 кримінальних проваджень за фактами утримання місць розпусти і звідництва з метою наживи. Три вже направили до суду.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Куда смотрит    совбез?
  • Дарья

    За ті копійки які вона отримує на дитину довго не проживеш. Прикро, що вона не знайшла підтримки та вирішила заробити кошти ось у такий спосіб.
  • Анонім

    Мусора мусорянські найшли кого ловити, можливо там дійсно жопа.Що ці копійки для *удаків тіпа гройсмана чи моргунова.Ну суки дочикаєтесь як розвішаємо на липах вздовж хмельницького шосе.
  • Анонім

    Чим вона займається . на мою думку. це її особиста справа!! А ці гроші на фото - на них навіть смішно - чи боляче дивитися!!!! - в порівнянні з посівними та іншими грошима наших золотих можновладців!!!

    Анонім reply Анонім

    А вот и не правда! Снижение морального уровня отдельных индивидуумов отрицательно сказывается на моральном состоянии общества. А для общества мораль является важнейшим фактором влияющим на его способность к выживанию, особенно в неблагоприятных условиях.

    Борис Максимчук reply Анонім

    До таких дій підводить соціальна ситуація в державі! Про зниження морального рівня деяких індивідів, надіюсь, що Ви про Президента, КМ, ВР...

    Борис Максимчук reply Борис Максимчук

    Як би був достаток, впевнений, що на такі дії їй іти не прийшлося б !!!

    Гість reply Борис Максимчук

    +100%. Ну не тільки достаток, але і загалом благополуччя. Про нього і має дбати держава, слідкуючи, щоб населення не опинилося в скрутному положенні, та проводячи роз'яснювальну роботу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up