Разом пасли корови: на Вінниччині чоловік забив друга, бо той не дав на пляшку

Разом пасли корови: на Вінниччині чоловік забив друга, бо той не дав на пляшку

В селі Зозів Липовецького району Вінницької області сталася чергова трагедія. Двоє односельців пасли корови. В результаті одного не змогли врятувати лікарі, інший - сяде надовго в тюрму.

На полі люди побачили побитого ледь-живого 56-річного чоловіка. До нього викликали швидку допомогу. Медики повідомили у поліцію про потерпілого  з відкритою черепно-мозковою травмою та численними переломами, якого не вдалося спасти.

 — Працівники поліції встановили та затримали в одному з будинків села чоловіка, підозрюваного до побиття потерпілого. Ним виявився 23-річний місцевий житель, з яким потерпілий разом випасав худобу. Підозрюваний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі та нанесення тілесних ушкоджень. У вчиненому він зізнався, — розповів начальник Липовецького відділення поліції Павло Дармограй.

За словами затриманого, він хотів купити горілки, але грошей не було. Кошти на пляшку він почав просити у свого старшого односельця. Отримавши відмову, молодик почав бити чоловіка дерев’яною палицею.

Відео дня

За інформацією правоохоронців, ушкодження виявились несумісними з життям. На жаль, під час надання медичної допомоги травмований помер.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України. За умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено покарання до 10 років тюрми.

Читайте також:

Вбивця у білій одежі: зловили вінничанина, який розповів про жорстокий злочин
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Галя

    І це ж іще не те щоб  найгірший волоцюга. Навіть корова в хазяйстві є...
    Жінкам треба виховувати своїх чоловіків...
  • Горожанин

    В наше смутное время кодексом нужно интересоваться, тогда не будет глупых вопросов... В данном случае в статье все правильно - не убийство, а тяжкие телесные, повлекшие смерть, ст. 121. Все решает Скорая. Констатировали смерть по прибытию - чистая 115-я(убийство). Загрузили в машину(трупы скорая не возит, это делают другие службы) и не довезли, или в больнице терпила ласты склеил, значит "умер при оказании медицинской помощи", ст. 121.
    Срок тоже грамотно указан(что не часто бывает с журналистами РИА). Ранее неоднократно судимый, с особой жестокостью(долго лупил дрыном) , однозначно получит по верхнему пределу.
    А вот по поводу "превышения пределов необходимой обороны" в комментах Жоры - это смешно. 23-х летний здоровяк с дрыном и криминальной биографией против деда 56-ти лет с кучей болячек, которые адвокат обязательно найдет при обследовании. Дядька запросто мог насмерть пырнуть уголовника чем сало пастухи режут и максимум, что б ему было при самом злом прокуроре и куче жаждущих мести родственничков, это трояк с отсрочкой исполнения, или, как говорят в народе - "условно"...
  • Іван Петров

    озстріляти.
  • Жора

    Ему нужно было этого молодого замочить/, и было  бы превышение мер самообороны. Ну дали бы лет 5-10. А может и меньше. Тем более молодой уже имеет хвост криминала.

    Надеяться в драке что вас не убьют, это равнсильно надеяться что лев не будет есть вас , потому что вы не будете есть его....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up