П'яний водій на Ватутіна тікав від «копів» через парк. Не заважив йому навіть паркан

П'яний водій на Ватутіна тікав від «копів» через парк. Не заважив йому навіть паркан

Молодик, який був п'яний та не мав прав, не знайшов кращого виходу, як утекти від поліції. Він біг швидко, перецибнув паркан, але його все одно зловили.

— В ніч з 11-го на 12-те червня, близько 3:30, на вулиці Ватутіна патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ-21011», який їхав у темну пору доби без увімкненого світла фар. Інспектори помітили, що водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але сказав полісменам, що за кермом їхав не він. Жодних документів при собі керманич не мав, а посвідчення водія взагалі не отримував. Після декількох хвилин бесіди з поліцейськими чоловік почав тікати. Він перестрибнув через паркан і побіг в сторону парку. Патрульні, не вагаючись, кинулись йому навздогін і повернули до автомобіля, — пише у facebook Патрульна поліція Вінниці.

Проходити освідування водій не схотів.

  • У результаті пригоди на молодика інспектори склали:
  • протокол за статтею 130 КУпАП.адмінматеріали за частиною 2 статті 126-ї.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up