П’яні вінничани влаштували дебош на Соборній. Скільки дали хуліганам?

П’яні вінничани влаштували дебош на Соборній. Скільки дали хуліганам?

П’яні вінничани розбили ліхтарі на площі Шевченка. Але на цьому не зупинилися  – влаштували дебош ще по вулиці Соборній. Хуліганам вже винесли вирок.

У січні 2019 року Вінницька місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт. Двом вінничанам висунули обвинувачення у хуліганстві. За інформацією прокуратури, за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, чоловіків притягнули до відповідальності.

Прокурор Вінницької місцевої прокуратури, юрист 1 класу, Людмила Таранюк розповіла нам подробиці цієї справи.

— Досудовим слідством встановлено, що двоє молодих людей, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок, діючи спільно та взаємоузгоджено, на площі Т.Г. Шевченка у Вінниці зірвали з кріплення та пошкодили два тротуарно-ґрунтові світильники вуличного освітлення, розміщені навколо пам’ятника, —  повідомляє прокурор.

Відео дня

За її словами, хулігани потім, направились вулицею Соборною, де один з юнаків заліз на кам’яну огорожу та розбив ще два встановлені на ній світлодіодні світильники в класичному обрамленні.

— Порушниками виявилися місцеві мешканці. Під час судового провадження вони визнали свою винуватість у вчиненні інкримінованого їм злочину і повністю відшкодували завдану міському підприємству матеріальну шкоду, — зазначає Людмила Таранюк.

Правову оцінку діям вказаних осіб надав суд, який дійшов висновку, що винуватість вказаних осіб доведена, оскільки підтверджена сукупністю доказів.

За інформацією джерела, навесні вироком суду порушників громадського порядку засуджено, кожному призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі та звільнено від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 2 роки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Василь Зініч

    Місяць безкоштовно дорогу підмітати. Не захочуть в тюрму. Іншим буде наука.
  • Борис Бондаренко

    Де харі цих уродів щоб при зустрічі плюнуть у пику
  • Сергей Ерофеев

    Покажiть морди.Може вони ще щось вкоiли?!
  • Серега Дацюк

    Уроди ідіт десь в ганделику там бистро роги відрубают
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up