П'яна бійка в Уладівці. Потерпілий через шість днів помер у реанімації

П'яна бійка в Уладівці. Потерпілий через шість днів помер у реанімації
  • Бійка в кафе переросла у смерть одного з учасників. Лікарі не змогли врятувати чоловіку життя, травма голови виявилася занадто серйозною.

Інцидент стався у селі Уладівка Хмільницького району. Місцева мешканка виявила з розбитою головою свого сусіда. Чоловік лежав на підлозі в себе вдома.

Поліцейські почали з'ясовувати, де потерпілий отримав травму. Стало відомо, що напередодні, ввечері 12 жовтня, він випивав у місцевому кафе. Там побився зі знайомим. Після конфлікту усі розійшлися по домах, а уже вдома потерпілому стало зле і він втратив свідомість.

— Попередньо встановлено, що напередодні потерпілий з 35-річним односельцем біля місцевого кафе розпивали спиртні напої, під час чого між ними виник конфлікт та бійка. З’ясувавши стосунки, чоловіки розійшлись по домівках. Вдома потерпілому стало зле і він втратив свідомість, — розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Підозрюваного поліцейські затримали за місцем проживання наступного дня після вчинення злочину. У вчиненому він зізнався, але причину конфлікту пояснити не зміг через стан сп’яніння.  

Відео дня

За життя 40-річного потерпілого медики боролися шість днів. він помер у реанімації 18 жовтня.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На нього чекає суд.

 

Читайте також:

Смерть була миттєва. У Жмеринському районі Volkswagen в'їхав у дерево

Спецслужби та евакуація людей. Що відбувалося вночі на Писарева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up