Прийшла до хлопця та обчистила хату. 15-річній вінничанці грозить тюрма

Прийшла до хлопця та обчистила хату. 15-річній вінничанці грозить тюрма

15-річна жителька Бершадського району вкрала півтори тисячі гривень, ноутбук та два мобільні телефони з будинку свого друга.

Вчора, 16 липня 2018 року, 18-річний житель села Баланівка, що у Бершадському районі Вінницької області повідомив у поліцію про крадіжку. Хлопець розповів, що з його незачиненого будинку зникли ноутбук, два мобільних телефона та 1500 гривень.

— Спілкуючись з потерпілим, підозри поліцейських щодо причетності до цього злочину впали на його неповнолітню знайому з сусіднього села. Дівчина напередодні приходила до нього у гості. Підозрювану поліцейські затримали на вулиці села. У неї вилучили викрадені речі, — розповів начальник Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький.

За словами 15-річної дівчини, вона прийшла до хлопця в гості, його не було вдома, а будинок був відчиненим.  Затримана вкрала гроші та речі.

Відео дня

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України. За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, загрожує ув’язненням від до 6 років.

Читайте також:

ДТП на Хмельницькому шосе: водій «ВАЗ»  збив жінку. Потерпіла у реанімації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • John McKay

    Все залежить від усіх нюансів, від суді і як домовляться. Перший кримінальний епізод в житті, неповнолітня, не чинила супротив та співпрацювала зі слідчими (в мовчанку то не грала), а якщо пацан її запросив і хоча його не було дома тоді можуть перекваліфікувати і в ч.1 185 КК... тому однозначно максимум, що її впаяють це три роки, а при норм адвокату, поданих апеляцій на рішення суду і т.д. можна і до условного "докотитись" чи штрафу.

    PS. Кидатися какашками чуть що не тре, я її не захищаю. Просто дивно подана автором фраза "від до 6 років" як будто піймали маньяка якогось... тут бувають справи коли за згвалтування давали умовні сроки (а це відноситься до важких злочинів). Тому прес центр нацпоциків по ходу перед поданням інформації мабуть конопляні плантації палили тому і туплять і заодно і автор що звідти почерпнув інфо.
  • Next

    Шановна  автор, Ольга Бобрусь,  для цієї дівчини буде саме найбільше, це жіноча колонія для неповнолітніх, це початковий етап. Далі йде колонія загального режиму, далі буде суворого режиму, далі - особливого (це в полосатих робах) і остання це тюрма, або крита як її звуть. Там  сидять довічники. А Ви для цієї дівчини призначили найгірше покарання, не жалко?

    Николай Энэми reply Next

    А че такой биомусор жалеть? Я так понял, что она это сделала, не из-за того, что голодала.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up