«Працювали» по всій країні, попалися у Вінниці. КОРД затримав серійних крадіїв

«Працювали» по всій країні, попалися у Вінниці. КОРД затримав серійних крадіїв
  • У Вінниці затримали злочинну групу квартирних злодіїв, які підозрюються у крадіжках по всій Україні. На їх рахунку десятки крадіжок.

Затримання відбулося 1 грудня. Двох крадіїв взяли одразу після вчинення чергового злочину. 

Зловмисники пересувалися на автомобілі Daewoo Lanos. В салоні машини оперативники виявили ювелірні вироби, гроші, годинники викрадені з помешкань потерпілих, відмички, викрутки, рукавички, мобільні телефони та інші речові докази, що свідчать про їх злочинну діяльність. 

У поліції зазначають, що затримані причетними до близько 30 крадіжок з квартир у Вінниці. Один із зловмисників неодноразово судимий за майнові злочини.   

Відео дня

— Затримані 51-річний житель Донецької області та 43-річний вінничанин. Старший з чоловіків має судимості за вчинення квартирних крадіжок. Саме він шляхом підбору ключа проникав у помешкання потерпілих, а його спільник — очікував біля під’їздів будинків та телефоном повідомляв, коли хтось заходив, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Під час проведення санкціонованого обшуку в орендованій зловмисниками вінницькій квартирі слідчі вилучили мобільні телефони, сім-карти різних операторів мобільного зв’язку, відмички, балаклави, грошові кошти у валюті та гривні, ювелірні вироби, колекції монет.    

 Зловмисники затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

У Вінниці СБУ викрила лікаря, який підробляв Covid-сертифікати

Ускладнений рух та дві побиті машини. На Центральному мосту не розминулися Nissan та BMW

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Vinnitsa

    -

keyboard_arrow_up