Погрожував розправою. Хмільничанин за марихуану ледь не побився з поліцією

Погрожував розправою. Хмільничанин за марихуану ледь не побився з поліцією
  • Житель Хмільницького району вирощував вдома марихуану. До нього прийшли з обшуком та вилучили усі наркотичні речовини. У цей час чоловік поводився неадекватно та погрожував працівникам поліції розправою.

Вчора, 6 жовтня, правоохоронці проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння жителя Війтівецької територіальної громади, який підозрюється у торгівлі наркотичними речовинами, виявили рослини конопель та марихуану. Про це розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Підозрюваний уже раніше був судимий за наркозлочини. Усі наркотичні речовини у нього вилучили та направили на експертизу.

Під час обшуку, як розповіли в поліцейському главку, чоловік погрожував працівникам поліції. Через це отримав ще одне провадження.

Відео дня

— Обшук проводився в межах відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), — відзначають у поліції. — Оскільки під час проведення процесуальної дії правопорушник перешкоджав поліцейським виконувати свої службові обов’язки та погрожував їм фізичною розправою, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.


 

Читайте також:

Якість питної води у школах та садочках Вінниці. Що показали дослідження

У Подільському зоопарку завершують будівництво нового зимівника для тварин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up