Погоня за водієм «Fiat Doblo» на Поділлі: в авто знайшли наркотики

Погоня за водієм «Fiat Doblo» на Поділлі: в авто знайшли наркотики

У Вінниці на вулиці Ярослава Мудрого копи затримали водія автомобіля «Fiat Doblo», який був під дією наркотиків. Чоловікову за зберігання заборонених речовин загрожує до трьох років тюрми.

У неділю, 20 травня 2108 року, близько 14 години вінничанин за кермом «Фіат Добло» рухаючись по вулиці Зодчих порушив правила дорожнього руху. Про це повідомляють у вінницькій поліції.

«Після вимоги патрульних поліцейських зупинитися збільшив швидкість та почав тікати. Інспектори поліції почали його переслідувати. На вулиці Ярослава Мудрого машину зупинили. Водій мав ознаки наркотичного сп’яніння та нервував. Від освідування він відмовився», — розказують правоохоронці.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП.

Відео дня

В салоні автівки поліцейські виявили сім згортків з зеленою речовиною, схожою на марихуану, та два згортки з білим порошком у фользі. За словами правоохоронців, речовина схожа на амфетамін. Вилучені речові докази відправлено на експертизу.

Факт на місці задокументувала слідчо-оперативна група поліції. Водія доставили до відділку поліції.

 Слідчий Лівобережного відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ст.309 КК України. За незаконне зберігання наркотичних засобів винуватцю загрожує до трьох років ув’язнення.

Читайте також:

Кримінальна ніч Європи: біля нічного клубу побилася вінницька молодь
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up