Побив та забрав телевізор: так вінницький студент вчинив із іноземцем-боржником

Побив та забрав телевізор: так вінницький студент вчинив із іноземцем-боржником

Двоє вінницьких студентів пішли забирати борг у знайомого іноземця. Його не було вдома, тож хлопці побили його сусідів та забрали цінні речі.

Стався інцидент 5 жовтня в помешканні студентів по вулиці Пирогова.

— Зловмисники постукали в квартиру, а після того, як 23-річний хлопець їм відчинив, почали вимагати віддати цінні речі. В помешканні знаходився ще один студент. Незнайомці застосували силу та погрожували ножем. Завдавши тілесних ушкоджень потерпілим, вони забрали телевізор та мобільний телефон. Наступного дня підозрювані були затримані. Ними виявилося двоє студентів віком 18 та 17 років. Старший затриманий пояснив, що прийшов у квартиру до знайомого іноземця, щоб повернути свої кошти, які він взяв для нього в кредит. Знайомого в той час не було вдома, тож він вирішив забрати його майно - телевізором "SONY" та мобільним телефоном, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Ніж, яким погрожували хлопці, а також вкрадені речі правоохоронці вилучили. А за фактом розбою відкрили кримінальне провадження.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Olvol

    23 и еще студенты! И не могут между собой разобраться. А когда же извините человек будет приносить пользу? Да раньше никому в голову не приходило 23-летнего назвать мальчиком или девочкой. В этом возрасте при союзе некоторые уже работали над диссертацией. С 16 стояли за станком! А сейчас в 16 играются в ИГРЫ. Как выпустить на работу ИГРИВОГО МАЛЬЧИКА? Да еще с кулаками и ножом. Это не гебня кривавая была. Это люди у нас такие, что глаз да глаз.

    Аркадий reply Olvol

    это 23 летний студент иностранец. Разницу  шаришь?
  • Olvol

    Юношей нужно воспитывать сразу мужчинамы. А не какое-то аморфное понятие "хлопци" от 15 и до 30. А причина этого на поверхности: рабочее место молодежи не грозит. Поэтому и пропагандируется спонсирование взрослых детей, поэоому придумали эту чертовую магистратуру! Производство (кроме выращивания и переработки пищевых продуктов) упало в десятки раз, а они кричат, что "магистратура и бухгалтерши посли института - это прорыв"
  • Artem Bondarenko

    Победитель:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up