Оковита вдарила в голову. Двоє друзів "накатались" на вісім років тюрми

Оковита вдарила в голову. Двоє друзів "накатались" на вісім років тюрми

14 грудня біля ринку в Шаргороді викрали «ВАЗ 2104». Через кілька годин автівку знайшли  неподалік Жмеринки в кущах.

До Шаргородського відділення поліції з заявою про викрадення автомобіля звернувся бізнесмен. Чоловік повідомив, що близько 5.30 біля ринку хтось вкрав «ВАЗ 2104» разом з товаром.  Власник торгує на базарі дитячим  одягом та білизною.

«Викрадену машину знайшли в сусідньому районі. Викрадачі сховали її у кущах біля Жмеринки. На залізничному вокзалі затримали  24 та 26-річні жителів Шаргорода, яких підозрюють в крадіжці. Один з них раніше притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності за шахрайства та дрібні хуліганства. Під час затримання у одного з чоловіків вилучили пакети з речами, викраденими з автівки», - розповів начальник Шаргородського відділення поліції Олександр Намакарський.

За словами одного з правопорушників, вони випили з товаришем  горілки та захотіли покататися. Біля базару помітили машину, з якої власник носив речі на торгову точку. Машина була відчинена і ключи знаходились у замку запалювання, чоловіки сіли та поїхали.

Відео дня

Чоловікам загрожує за незаконне заволодіння транспортним засобом до 8 років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "затримали  24 та 26-річні жителів Шаргорода"

    Черговий "шедевр" від Бобрусь.

    Next reply Anonymous

    Я не захищаю Бобрусь, але те написано нею в лапках, тобто вона показала (бажано чи ні),  грамотність начальника Шаргородського відділення поліції Олександра Намакарського.

    Anonymous reply Next

    А де гарантія,що Бобрусь ДОСЛІВНО процитувала шарголпола?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up