Немирівський підприємець за рік вирізав лісу більше ніж на мільйон гривень

Немирівський підприємець за рік вирізав лісу більше ніж на мільйон гривень

Незаконну діяльність бізнесмена виявила прокуратура. Тепер він заплатить держав чималий штраф - майже 1,2 мільйона гривень.

 

- Установлено, що підприємець, займаючись лісопильним виробництвом, за допомогою сторонніх осіб упродовж 2014-2015 років здійснював незаконну порубку особливо цінних дерев породи «Дуб» в двох лісозахисних смугах між селами Зяньківці та Семенки Немирівського району, що перебувають на балансі Дочірнього підприємства “Немирівський райагроліс”. У подальшому оброблена деревина реалізовувалась комерційним підприємствам. Загалом злочинець спромігся зрубати 214 дерев, спричинивши збитки навколишньому природному середовищі в сумі понад 1 мільйона гривень, - зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Даною справою наразі займається Тульчинський районний суд. У рамках кримінального провадження до бізнесмене заявлено позов до суду про відшкодування збитків у розмірі майже 1,2 мільйонів гривень.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Незаконною вирубкою лiсу та виготовлення брикетiв з деревного вугiлля в Немирiвському районi займаються клани Матiенкiв та Михайленкiв. Голова РДА Погорелюк не може бути не в курсi, значить отримуе з цього злочинного бiзнесу якусь вигоду. Куди дивиться СБУ, прокуратура, полiцiя ???

    Анонім reply Анонім

    Яке СБУ? Коли керував районом Михайленко,то начальник СБУ з кабінету не виходив.Ліпший друг.Тепер цей начальник в області на вищі посаді і кришує,бо має з того щось.А ви кажете СБУ.
  • Anonymous

    "Немирівський підприємець за рік вирізав лісу більше ніж на мільйон гривень"- заголовок.

    "Встановлено, що підприємець, займаючись лісопильним виробництвом, за допомогою сторонніх осіб упродовж 2014-2015 років здійснював незаконну порубку особливо цінних дерев породи " - ключеве слово за допомогою сторонніх осіб.

    Шановна Маріє, напевне це замовна публікація. А саме підприємець купив цей ліс у посторонніх осіб, але постороннім особам які вирізали по 2 - 3 дерева і продали поліція нічого крім штрафу "ВПАРИТИ" не може. А тут  підприэмець,  цех, гроші. От і поліція і суди працюють. МАРІЯ, Ви коли це писали так як у судді з бійцями ТОРНАДО - те що Вам дали то і завчили і викладаєте, полсторонні особи ліс різали? Але що з них здерти?
  • Анонім

    c. Бондурівка, Немирівський район: незаконне випалювання деревного вугілля ( діжки за селом під старим садком ); смт. Брацлав, Немирівський район ( територія сто). Роботи вистачає.

    Анонім reply Анонім

    Брацлав СТО,це Михайленко Сергій.Теж зайнявся випалюванням.Татко покриває.Ще бізнесу мало.Гроші людям дайте за роботу,самі жерете,а людей за собак маєте.
  • Анонім

    да чепуха это все!Полная!Без "крышы" ничего не  делалось!!100%

    фамиллии Заболлтный и прочии........

    Анонім reply Анонім

    В чого ви не думаєте,що покійний Дзевелюк за цим стоїть,гроші він любив і займався кришуванням таких горе-підприємців,а ті йому башляли.Ця не винна овечка(покійна)Ще та с...а.

    Анонім reply Анонім

    Ще одна зараз в лікарні,яка районом керувала.Може дасть Бог скоро додому теж піде.Туди вам дорога.Обікрали район до нитки,думали,що гроші спасуть,ні,таким як ви дорога до аду,бо в рай не попадете,люди вас прокляли.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up