На Вінниччині СБУ затримала терориста «ДНР», який знущався над українськими полоненими

На Вінниччині СБУ затримала терориста «ДНР», який знущався над українськими полоненими

У Вінницькій області на днях затримали бойовика терористичної організації «ДНР». Чоловік воював проти українського війська біля Донецького аеропорту та знущався над полоненими.

Про це у фейсбук повідомила Служба безпеки України.

У повідомленні зазначається, що затриманий колишній працівник МВС України родом із Вінниччини.

У 2014 році він приєднався до незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР».

Відео дня

— Перебуваючи у складі так званої 5-ї окремої мотострілкової бригади він брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції в районі Донецького аеропорту. Також зловмисник залучався до нагляду за військовополоненими та знущався над ними. Згодом бойовик вирішив покинути лави бандугруповання. За оперативною інформацією, колишній учасник незаконних збройних формувань періодично їздив до РФ з метою отримання громадянства країни-агресора, — йдеться у повідомленні.

Момент затримання показано у наступному відео:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Болюча тема. Перемога чи зрада?

    "По данным Telegram-канала WarGonzo, который публикует инсайдерскую информацию о войне и боевых действиях, «с начала текущего года из ВСУ дезертировало 5622 человека, в розыске находится 2017, включая тех, кто в бегах с прошлых лет»."

    "В то же время, руководство ВСУ скрывает истинное количество дезертиров. Заместитель начальника главного управления национальной полиции в Киевской области Роман Козьяков сообщил, что «в 2017 году самовольно оставили военную службу, то есть находятся в розыске за дезертирство, 68 человек»."

    Марія, чому Вам не цікаво чому наші люди тікають, чому Ви не пишете про порушення при військоматах,, коли хлопців забирають з клубів та "общаг"?

    Так вбивати це злочин і злочин заслуговує на покарання. Але про яке повернення Донбасу йде мова, якщо половина чоловічого населення Донбасу брала до рук зброю і стріляла з неї? Ми розповідаємо про повернення Донбасу, а наші силовики при необхідності "тупо" набирають "матеріал" на обмін.

    Марія, Ви як журналіст не пишете про пияцтво у рядах ВСУ, про тяжкі умови проживання, про "дідовщину",про те що змусило цю людину взяти зброю і воювати проти України.

    "Без розслідування злочинів у зоні АТО миру не буде - правозахисники"

    Не буду писати про злочини ВСУ в першу чергу батальйонів Донбас та Торнадо, але що дивує що українська журналістика, так як і сучасна влада не намагається висвітлити "корні" проблеми, а намагається зробити ПЕРЕМОГУ навіть з болючих тем  які на перемогу навіть не тягнуть. Мені особисто шкода що наші ЗМІ поступово стають рупором досягнень ВЛАДИ, писати про поразки та невдачі це дурня. Якщо людина має іншу думку вона автоматично стає агентом кремля.

    Вже довгий час не має обміну полонений ( а саме українців на українців ) і ЗМІ уникають незручних запитань пані Геращенко та СБУ, чому? Арешт терориста на мій погляд це банальний набір "матеріалу" на обмін.
  • Юрий Бондарук

    на кілок!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up