На 600-річчя патрульні зупинили авто, водій якого був під дією одразу трьох наркотиків

На 600-річчя патрульні зупинили авто, водій якого був під дією одразу трьох наркотиків
  • Молодий керманич порушив ПДР та через це був зупинений. Він був «під кайфом» та перевозив пасажирів. До речі, в одного із них при собі були наркотики.

Інцидент стався 13 червня на вулиці 600-річчя. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

— Патрульні зупинили автомобіль Dacia Logan, за кермом якого знаходився 24-річний вінничанин. Під час спілкування інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Після медичної перевірки в наркодиспансері в організмі чоловіка виявили аж 3 види наркотиків: амфетамін, канабіс та метамфетамін, — йдеться у повідомленні. — Крім того, охоронці порядку помітили, як після зупинки автомобіля занервував його 18-річний пасажир. Він був блідим і неспокійним. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку.

Відео дня

У кишені штанів пасажира інспектори виявили п'ятигривневу купюру з речовини зеленого кольору, ймовірно, наркотичну. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. А на водія легковика склали протокол за кермування авто у стані сп'яніння.

 

Читайте також:

П'яна жінка на «ВАЗ» в'їхала у чотирьох маленьких діток, які гралися на обочині

Засудили вінничанку, яка «замінувала» вінницький супермаркет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Долой выдуманные запреты

    Смертную казнь !!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up