Міський суд знову розглядатиме кримінальну справу депутата Криська

Міський суд знову розглядатиме кримінальну справу депутата Криська
  • Прокуратура Вінницької області домоглася в апеляції, щоб кримінальну справу депутата обласної Ради Володимира Криська знову розглянули в суді.

Коротко про справу. У вересні 2017-го нібито на «хабарі» викрили депутата облради — голову постійної комісії з питань охорони навколишнього середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр Володимира Криська. Правоохоронці затримали посадовця у його власному кабінеті та з трьома тисячами доларів.

Спочатку посадовця звинувачували в хабарництві info, а потім статтю змінили на «шахрайство» info. В суді обвинувачений не отримав ніякого покарання: нібито помирився із іншою стороною.

Детально про перебіг розслідування справи можна почитати в матеріалі нижче:

Відео дня
 

 

Прокурор на засіданні не заперечив проти закриття провадження у зв’язку з примиренням сторін — про це написано в ухвалі Вінницького міського суду від 14 листопада 2018 року. Суддею був Дмитро Шлапак.

Прес-секретар прокуратури області Ірина Вихованець пізніше сказала, що апеляція на цю ухвалу вже подана.

Апеляцію прокурори справді подали та отримали позитивне рішення — ухвалу міського суду Вінницький апеляційний суд скасував та направив на повторний розгляд. До речі, апеляційну скаргу написав перший заступник прокурора Вінницької області Руслан Нікітчин.

Доводи прокуратури були такі: висновки першого суду не відповідають фактичним обставинам кримінальної справи; немає документу, який підтверджує, що Крисько вперше вчинив такий злочин.

Захисники посадовця принесли його довідку про несудимість. Але судді стали на сторону прокуратури. Тепер депутат знову постане перед судом.

Нам вдалося зв’язатися з паном Володимиром, але він відмовився коментувати справу до повного закінчення її розгляду в суді.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вася

    А їто пояснить яке приміріння сторін в справі хабара, корупціі, зрадництва?
  • Next

    Та яке там покарання, його до нагороди президента потрібно представляти.
  • Sergey Verolomov

    гос обвинитель не был против того чтобы человек за преступление не нес ответсвености, Вы там вообще еб*??лись ???? человек взял взятку и сделали перекфал... короче ну на писать даже зрадометр зашкаливает
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up