Крадіжка у супермаркеті. Чоловік поцупив телефон, який вінничанка забула на прилавку

Крадіжка у супермаркеті. Чоловік поцупив телефон, який вінничанка забула на прилавку
  • Жінка скуплялася у магазині та забула свій телефон. Повернулася — а його немає.
  • Забуту річ прихопив з собою наступний покупець. Тепер йому загрожує до восьми років в'язниці.

Крадіжка сталася 1 червня у місцевому супермаркеті. Про це на сторінці у фейсбук інформує Поліція Вінницької області.

— На спецлінію поліції 102 надійшов виклик від потерпілої. Жінка повідомила, що близько 17 години вона зайшла до одного з супермаркетів м. Вінниці й під час розрахунку за придбаний товар випадково залишила на полиці магазину свій мобільний телефон, — зазначають у поліції. — Через деякий час вона виявила відсутність телефону та повернулась до магазину. Однак його на полиці уже не було.

Поліція взялася шукати, де зник телефон. Як виявилося його поцупив раніше судимий за майнові злочини 36-річний вінничанин. Його, як кажуть в поліції, затримали на одній з площ в обласному центрі та забрали вкрадене. 

Відео дня

За фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ден Ден

    Странно что нашли, товарищ забыл рюкзак на парковке, вернулся а его нет, своими силами нашли вора, нашли куда сбыл содержимое , предоставили все данные в управление на Пирогова 4, но ответ доблестной полиции был таков: нет состава преступления, это не кража, у него же нет вещи за 1000$ Которая была в рюкзаке, он ее продал, занес барыге, а денег у него тоже нет. А как телефон так кража?? Где справедливость??? Почему одним ищут , а других за лохов держат????
  • vik n

    пэтя крав  4 рокы  и на свобиди ,угольок  с днр.а  цьому  8 рокив  за  телефин .якый стоит  2 тыщи.це и е справедливисть по украинськи. иди и воюй за неи.

    Читач78 reply vik n

    .

    vik n reply Читач78

    .

keyboard_arrow_up