Катування та вбивства через ревнощі. Історії кохання, які стали трагічними

Катування та вбивства через ревнощі. Історії кохання, які стали трагічними
Убивство на Стельмаха
  • Посидівши над судовим реєстром, ми знайшли кілька трагічних історій кохання, які пройшли через Вінницький міський суд.

У матеріалі ви знайдете нерозділене кохання, ревнощі… і навіть просто дурість, як у випадку з жінкою, яка вибила око поліцейському, що хотів її захистити.

Убивство замість освідчення

Ця трагедія сталася у 2016-му році. 21 липня молодий хлопець, студент 3 курсу одного з вінницьких інститутів, прийшов до знайомої, у яку був дуже закоханий. Прийшов, щоб зробити їй пропозицію руки та серця. Двері відкрив власник квартири — дівчина знімала там кімнату. Вони посварилися. Сварка перейшла у бійку. Хлопець, який прийшов, схопився за кухонний ніж...

Пізніше обвинувачуваний розкаже, що до власника квартири давно ревнував дівчину. Крім того, під час сварки господар ще образив хлопця з приводу його негроїдної раси.

Відео дня

Мама хлопця також була у суді. Вона розповіла, що знала про кохання її сина до тієї дівчини, крім того, думала, що вони зустрічаються. На момент вбивства мати була за кордоном.

Сама ж дівчина розповіла, що вбивця був її одногрупником. Ще на 1 курсі він освідчився їй в коханні, проте вона взаємністю не відповіла. На 2 курсі хлопець почав  переслідувати її, телефонувати, чекав біля під'їзду, де знову казав, що кохає її. Приносив цукерки.

Сказала, що з власником квартири ніяких стосунків не мала, вона в нього просто винаймала кімнату. Тому вважає, що ніяких причин для ревнощів не було.

Згадала, що хлопчина на 1 курсі був веселий, а за рік став замкнутий та задумливий. Він її не цікавив, тому вона не звертала на нього увагу.

Коли вона повернулась додому, то, підходячи до будинку, помітила багато працівників поліції. Її запитали, з якої вона квартири. Попросили сісти на лавочку. Каже, що у той момент вона навіть не здогадувалась, що господаря міг позбавити життя її одногрупник.

За вбивство хлопчині дали сім років і шість місяців в’язниці.

15 ударів ножем через жінку

Рано вранці, 3 січня 2018-го, біля однієї з багатоповерхівок на вулиці Стельмаха, знайшли тіло чоловіка. У загиблого було близько п'ятнадцяти колючо-ріжучих поранень грудної клітини, черева та шиї.

Невдовзі затримали підозрюваного у вбивстві. 40-річний вінничанин зізнався, що вбив знайомого через ревнощі до дружини. Він розповів, що коли повернувся додому вночі, побачив свою жінку в компанії двох чоловіків, з якими вона випивала. А невдовзі з'ясувалося, що через одного з цих чоловіків жінка вирішила піти з сім’ї.

Законний чоловік та новий обранець жінки вийшли на вулицю «поговорити». За кілька метрів від під’їзду, благовірний почав бити ножем свого суперника... Повернувшись додому, він сказав дружині та товаришу загиблого, що той пішов додому.

Читайте також:

Побили, бо приніс покривало

Близько першої години ночі, 9 липня 2016-го, п'яний чоловік сильно побив свого знайомого — той отримав травму живота з розривом тонкої кишки, закриту черепно-мозкову травму, зламану щелепу. Сталося це біля будинку №2 на проїзді Станіславського. А причина такій жорстокій бійці — покривало та ревнощі.

У суді обвинувачуваний пояснив, що він був вдома після святкування дня народження. Вночі до них прийшли знайомі його дружини, чоловік та жінка, які принесли їй покривало.

Не розібравшись, на ґрунті ревнощів, на вулиці чоловік почав жорстоко бити знайомого, після чого просто пішов звідти у своїх справах.

Потерпілий пояснив суду, що він в компанії відпочивав біля Південного Бугу, де серед інших була і дружина його нападника. Вона пішла раніше додому, а він через деякий час зібрав речі та пішов занести їх до квартири жінки. Однак там він зустрів її чоловіка. Вони почали сваритися, а потім й битися.

Нападник свою провину повністю визнав, а ще відшкодував побитому усі збитки. Вирок — два роки «умовно».

Вибила око своєму захиснику

29 жовтня 2017-го жмеринські поліцейські отримали повідомлення, що на одній з вулиць чоловік гамселить жінку. На місце одразу ж виїхала група реагування поліції охорони.

На вулиці Короленка троє поліцейських побачили чоловіка та жінку. Виявилося, що ці двоє разом живуть. Побачивши, що під'їхали працівники поліції, чоловік припинив бити жінку.

Правоохоронці підійшли до них, щоб з'ясувати, що сталося та впевнитися, що жінці більше нічого не загрожує.

Натомість ті почали лаятися у сторону поліцейських, відмовлялись надавати будь-які усні пояснення з приводу виклику. Чоловік почав шарпати одного з правоохоронців за форму. Щоб втихомирити його, на руки чоловіка одягнули кайданки. Це ж саме зробили і з жінкою, яка почала махати руками і ногами, намагаючись вдарити поліцейських. Але їй вдалося вивільнити праву руку з кайданок, а лівою змогла вдарити одного з поліцейських у око.

Далі вона підбігла до правоохоронця, який притримував її коханого лежачого на землі. Ногою сильно вдарила поліцейського в обличчя.

«Ніби око всередину залізло. Потекло одразу по руках. 22 шви на оці плюс верхня і нижня повіки пришиті», — розповідав пізніше поліцейський Олександр Суліма журналістам. На жаль, зір на травмоване око йому вже не повернути.

Катував дівчину майже всю ніч

У травні 2013-го, чоловік зателефонував своїй знайомій дівчині та запросив її у гості. Та прийняла запрошення та приблизно о 20:00 вже була у нього. Поговорили, дістали алкоголь. Випивши, мова зайшла про стосунки. Він почав казати, що наробить шкоди іншому, з яким наче зустрічалася дівчина. Щоб уникнути сварки вона вже почала збирати речі і хотіла йти додому.

Але чоловік від'єднав кабелі від комп'ютера та зв'язав ними дівчину. Почав її бити та погрожувати. Із зв'язаними руками та ногами та не могла ніяк чинити опір. Розійшовшись, чоловік душив шию дівчини та закривав подушкою обличчя, щоб та не могла кликати на допомогу.

Так продовжувалося приблизно до другої години ночі. Тоді у чоловіка закінчився алкоголь і треба було йти купляти ще. Так він і зробив, але примусивши дівчину йти поряд із зв'язаними руками.

Повернувшись додому, всі знущання почалися наново. Під ранок, коли злочинець заснув,  дівчині вдалося з його телефону подзвонити на «102». І вже після стуку міліціонерів у двері, той розв'язав дівчину.

У суді обвинувачуваний у всьому зізнався. І отримав два роки «умовно».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up