Хабар за водіння під наркотиками: на Вінниччині водій хотів відкупитися за 400 доларів

Хабар за водіння під наркотиками: на Вінниччині водій хотів відкупитися за 400 доларів
  • Вчора, 21 лютого, затримали водія, який намагався надати хабар за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Автівку 30-річного мешканця Козятинського району поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху.

— Водій мав зовнішні ознаки, характерні для наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти медичне освідування на стан сп’яніння, однак чоловік відмовився. Натомість  запропонував одному з поліцейських хабар 400 доларів за вирішення питання про уникнення  відповідальності, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За словами заступника начальника Козятинського відділу поліції Дмитра Микитюка, раніше водія вже ловили за керування автівкою у нетверезому стані.

Відео дня

Слідство готує повідомлення зловмиснику про підозру і вирішує питання про обрання запобіжного заходу.

За фактом відкрили кримінальне провадження за третьою частиною статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 

 

Читайте також:

Заставу понад п'ять мільйонів призначили підозрюваному земельної афери. Це найбільша на Вінниччині

У Вінниці викрили схеми з митними деклараціями. Начальник посту та агент чекають на суд

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Vitaliy Sutyk

    потрібно відняти у поліції можливості права на такі взятки, а водія відпустити.
  • John Soloviov

    Мало якось 400$
    Інфляція.. Цени ростуть....
  • Юрий Бондарук

    Не взяли, то тепер візьме суддя, правда вже 1000 долярів
  • Опасный Генри

    Из за того что у некоторых проблемы с самоконтролем наркотики определяют как зло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up