Гральні автомати працювали в будинку. Пускали лише «перевірених» відвідувачів

Гральні автомати працювали в будинку. Пускали лише «перевірених» відвідувачів
Поліцейські припинили роботу підпільного грального закладу у Могилів-Подільському
  • Заклад працював цілодобово. Користувались його послугами лише «перевірені» відвідувачі, які знали, як потрапити на закриту територію приватного домоволодіння.

У вівторок, 30 березня, в місті Могилів-Подільський в приватному будинку працівники поліції виявили незаконний гральний заклад.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, попередньо встановлено, що заклад працював цілодобово.

Відео дня

— Користувались його послугами лише «перевірені» відвідувачі, які знали, як потрапити на закриту територію приватного домоволодіння, — розповідає Ободовський.

Під час невідкладної слідчої дії поліцейські вилучили десять комп'ютерних моніторів, сім системних блоків та інше обладнання, яке використовувалось для організації незаконної діяльності.
Також слідчі вилучили майже півтори тисячі гривень з каси закладу.
 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками статті 203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, за що передбачений штраф від 17 до 68 тисяч гривень.

Першого березня, нагадаємо, наші журналісти разом з активістами викрили підпільний гральний заклад у Калинівці. Як це було дізнавайтеся у матеріалі: «Зроблю фото в вашому гральному закладі»: як у Калинівці журналісти закрили ігрові автомати.

«Надсилайте адреси у Вінниці і інших містечках мені на пошту [email protected] або пишіть у коментарі, — закликає Вадим Павлов. — А ми чи навідаємось самі, або передамо інформацію поліцейським».

А 11 березня журналісти в черговий раз відправилися шукати підпільні гральні заклади. Цього разу «прикрили» такий у Гайсині. Заклад працював поруч з відділом поліції. Працював не один місяць. Тепер не працює.

У понеділок, 29 березня, нагадаємо, слідчі відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції виявили в одному із підвалів в місті Бершадь комп’ютерне обладнання, яке використовувалось для надання заборонених послуг.

 

Читайте також:

Обшук в готелі «Borjomi+»: що та кого шукали у кримінального авторитета?

Перевірка у Стрижавській колонії №81: як засуджених звільняють від покарання?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрист Юристович

    Яких гривень , двоешники читайте внимательно
    1. Зайняття гральним бізнесом -

    карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    2. Ті самі дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, -

    караються штрафом від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up