Фельдшеру швидкої присудили чотири роки за зґвалтування 15-річного хлопця

Фельдшеру швидкої присудили чотири роки за зґвалтування 15-річного хлопця
Як відбувалося затримання педофіла, засудженого днями, зафіксували репортери 20minut.ua

Найближчі чотири роки проведе за гратами 38-річний фельдшер швидкої допомоги, який змусив до сексу 15-річного хлопця. Випадкові свідки застукали розпусника на гарячому під центральним мостом, і правоохоронці змогли довести вину чоловіка, який до останнього не визнавав свій вчинок злочином.  

Про звершення судових слухань у справі педофіла, який у червні минулого року зґвалтував 15-річного вихованця школи-інтернату, розповіли у Вінницькій місцевій прокуратурі. 38-річного чоловіка судили за задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене щодо неповнолітнього. За цей злочин Кримінальний Кодекс України передбачає відповідальність від трьох до семи років позбавлення волі. Підсудному не дали максимум. 

Відбулося те, що стало підставою відкриття кримінального провадження,14 червня минулого року. Вихованець школи-інтернату познайомився з дорослим чоловіком на «Хіміку». Останній грав у волейбол з хлопцями. Підліток приєднався до компанії. Згодом чоловік попросив хлопця показати йому, де знаходиться фонтан. Той нікуди не поспішав, і погодився провести чоловіка на набережну «Рошен».

- Дорогою чоловік купив пляшку вина, хоча й до цього був трохи напідпитку – тамував спрагу пивом, - розказує обставини справи прокурор Андрій Кириченко. - Прогулюючись по набережній, новий знайомий розпитував підлітка про сім’ю, про життя. Про себе розповів, що працює фельдшером на «швидкій допомозі». Слово за словом - і дядько почав цікавитися інтимними темами, відверто розповідаючи хлопцеві, що мав стосунки із чоловіками.

Відео дня

В решті чоловік запропонував супутнику спуститися під міст, щоб подалі від очей сторонніх випити вино. Школяр пішов, але, як кажуть в прокуратурі, не пив. Пляшку спустошив дорослий.

- Чоловік, ніби ненароком обняв підлітка, а потім все наполегливіше став домагатися дитини, - говорить прокурор. - Хлопець спробував пручатися, але дорослий кілька разів вдарив його… Свідки, які помітили, як під мостом чоловік задовольняє свою похіть з неповнолітнім, викликали міліцію. Правоохоронці застали малоприємну картину – чоловіка у спідній білизні та заляканого підлітка, який тремтів і заїкався.

Під час досудового слідства розпусник, як каже Андрій Кириченко, не визнавав своєї провини, випавдовувася. Говорив, що забагато випив, мало що пам’ятає. Казав, нібито і хлопчина був не проти таких стосунків та говорив, що йому 16 років. Суд сприйняв такі свідчення звинуваченого, як намагання уникнути відповідальності. 

– Суд дійшов висновку, що виправлення зловмисника можливе лише в умовах ізоляції від суспільства, оскільки він вчинив тяжкий злочин проти статевої свободи і недоторканності неповнолітнього потерпілого, - каже Андрій Кириченко. - Чоловіка засудили до чотирьох років позбавлення волі. Вирок набрав законної сили.

Як відбувалося затримання педофіла, бачили репортери 20minut.ua. Новину про це з фотографіми із місця злочину можна проглянути тут - Фельдшер-педофіл знущався над 15-річним хлопчиком під центральним мостом.


Читайте також:

У Вінниці таксист зґвалтував 19-річну дівчину. Втекти допомогла мати злочинця
Таксиста, що зґвалтував вінничанку, за грати не посадили. Будьте обережні

В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Справа шита білими нитками...
  • Анонім

    сирота. можна й скостити термін вдвічі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 На Вінниччині ввели обмеження використання електрики підприємствами 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up