Дав в око та вкусив за ногу. П'яний чоловік напав на поліцейського

Дав в око та вкусив за ногу. П'яний чоловік напав на поліцейського
  • Правоохоронці приїхали на виклик, щоб врятувати від рук п'яного сина матір, а стали самі жертвою неадеквата. Чоловік поводився зухвало та застосував силу до поліцейського.

На «102» надійшов виклик від жінки про те, що стосовно неї її син вчиняє домашнє насильство.

На місце події прибула поліція. У дворі вони застали нетверезого чоловіка, який погрожував заявниці фізичною розправою. Чоловік поводив себе досить агресивно та не реагував на зауваження.

— Поліцейські запропонували підозрюваному припинити свої протиправні дії, але чоловік не реагував на попередження. Після чого, підозрюваний наніс один удар правою рукою в область лівого ока та здійснив укус за праву ногу в області колінного суглобу ззаду одному із працівників поліції. В подальшому, з метою забезпечення публічної безпеки та порядку до підозрюваного було застосовано спеціальні засоби та доставлено до відділку поліції, — про це йшлося у судовому засіданні, яке розглядали 8 липня у Вінницькому міському суді.

Відео дня

Чоловіка, який напав на поліцейського, затримали. Він раніше неодноразово судимий. Наразі він під вартою. Його затримали на 60 днів без визначення розміру застави.

Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Давида та Григорія. Історія та прикмети 9 липня

Викриття криптоферми та як продати пай: важливе за 8 липня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up