Чотири роки тюрми загрожує водію за пропозицію хабаря патрульним

Чотири роки тюрми загрожує водію за пропозицію хабаря патрульним
  • На Вінниччині 30-річний п'яний водій вчинив ДТП.
  • Намагаючись уникнути адміністративної відповідальності, він запропонував поліцейським 300 доларів.

Вночі, 29 жовтня, патрульні поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.

— 30-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник. Під час спілкування з порушником, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти перевірку на алкотестері Drager чоловік відмовився. Він почав пропонувати інспекторам гроші за не складання відповідних адмінматеріалів, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Для документування цього злочинну на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Відео дня

На водія автомобіля Volkswagen інспектори склали два адмінпротоколи: за статтею 124 (вчинення ДТП) та за статтею130 (керування автомобілем у стані сп'яніння) КУпАП.

Крім цього, слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено до 4 років позбавлення волі.

 

 

Читайте також:

На Землю насувається потужна магнітна буря червоного рівня. До чого готуватися?

У цей день вітайте тренерів. Історія, традиції та заборони 30 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vik n

    а когда фашист  Байден  звонил  шоколадному и шантажировал его одним  милиардом долл в  обмен на повышение тарифов ЖКХ  билим  нигерам  .  это как счтиать  взяткой?.мир  лжи и лицемерия  .одного садят на  4 года второго в  президенты омирыки где  мормоны сатанисты мычать  о демократии.

keyboard_arrow_up