Чергова афера: до вінничанки зателефонували «з банку». З картки зняли 11 тисяч

Чергова афера: до вінничанки зателефонували «з банку». З картки зняли 11 тисяч

Через довірливість вінничанки з її банківської картки зникло  понад  11 тисяч гривень. Поліція шукає аферистку.

До Вінницької поліції звернулась 38-річна жінка та розповіла, що до неї зателефонувала дівчина, яка представилась працівником банка. Під приводом запобігання блокування банківської картки шахрайка дізналась реквізити та заволоділа 11 тисяч гривень з банківської картки вінничанки.

Наразі працівники поліції встановлюють особу зловмисниці.

За фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст.190 ККУ. За шахрайство передбачено покарання до 3-ох років обмеження волі..

Відео дня

  Аби не стати жертвою шахраїв не довіряйте стороннім особам, які намагаються дізнатись  реквізити ваших банківських карток. За жодних обставин не розголошуйте  конфіденційну інформацію (пін-код, номер картки), за допомогою якої зловмисники можуть привласнити ваші кошти. Встановіть добовий ліміт на зняття готівки та періодично перевіряйте стан коштів на рахунку. Якщо ви сумніваєтесь, чи дійсно вам телефонує справжній співробітник банківської установи – запитайте, коли і в яке відділення ви можете підійти і вирішити проблему особисто, а не по телефону.

 У випадку,якщо ви запідозрили, що вас намагаються ошукати, одразу телефонуйте до поліції за номером «102».    

Читайте також:

У Вінниці орудує банда, яка «працевлаштовує» водіїв на кругленьку суму (ВІДЕО)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Руслана Сацюк

    Не спешите давать данные я прервала звонок и позвонила на горячую линию банка в выходной день.
  • Руслана Сацюк

    Нас тоже пугали блокировкой карты я позвонила на горячую линию и мне сказали: 1 номер телефона должен быть только банка но не 067 и другие варианты.2 пусть блокируют ведь разблокировать можно всегда но деньги будут на карточке.Я так и сказала блокируйте но через неделю я спокойно сняла соцвыплату.А когда пригрозила полицеей то номер оказался вне зоны.
  • Olga Datsenko

    В мене схожа ситуація 😀 послала і все))

    Anna Nazarchuk reply Olga Datsenko

    👍

    Olena Pasichna reply Olga Datsenko

    Olga  Datsenko 🖒👏👏👏
  • Viktoria Postova

    Было такое:моей бабушке звонили под таким же предлогом и просили пинкод и номер)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up