Хто спиляв 126 дерев під Вінницею? Шукають «чорних лісорубів»

Хто спиляв 126 дерев під Вінницею? Шукають «чорних лісорубів»
  • У Вінницькому районі невідомі зрізали 126 дерев. Справою займається поліція.

У Вінницькому районі поблизу сіл Михайлівка, Жабелівка та Степанівка хтось незаконно зрізав дерева. Екоінспектори нарахували на місці події 126 пнів.

«Факт незаконної вирубки на місці підтвердився. Фахівці екоінспекції вирахували завдану довкіллю шкоду, — опублікувала прес-служба ГУ Держекоінспекції у Вінницькій області. — Шкода склала 1,4 мільйона гривень».

Відео дня

Матеріали про факт направили до Вінницького відділення поліції, де мають внести відомості до ЄРДР, тобто порушити кримінальне провадження та почали слідчі дії для встановлення причетних до незаконної рубки дерев.

У 2018 році на території Шпиківської селищної ради Тульчинського району, нагадаємо, пошкодили 4 тисячі 850 дерев різних діаметрів на площі 17,3 га. Збитки перевищили мільйон гривень.

Тоді «чорних лісорубів» не знайшли. Інспекція передала матеріали справи до Тульчинського відділу поліції.


Читайте також:

Дуби на продаж. Дерева під Калинівським арсеналом ріжуть робочі, знайдені в інтернеті

З бензопилою та рушницею: «чорні» лісоруби попалися на гарячому

Корея, Старе Місто та інші: де у Вінниці заасфальтували приватний сектор
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Galina Panasiuk

    Нехай ще поїдуть до Хмільника! Там скоро замість лісу буде степ!
  • Руслана Кравченко

    Це все добрі та ширі українці.. сидіть в полі, навіщо вам ліси. Знищіть все, ця нація приречена
  • Читач

    И по всему городу срезают деревья! В дворах домов, в небольших переулках  режут всё - и трухлявые, и нормальные деревья. Зачем? Кто?
    Потом летом при жаре в 35 градусов нигде тенечка не найдешь, и спрашивается, как потом жить в бетонном городе, залитом плиткой с чахлыми миниатюрными насаждениями.
  • Дима Семенов

    Міліція дурочку гонить!!Це не сірник,якщо його зламати і то чутно.Коли дерева пиляють звук чути за кілометри.

    Galina Panasiuk reply Дима Семенов

    Дима Семенов не дурочку горить, а бабло заробляє)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up