The HARDKISS у Вінниці хотіли інтимної атмосфери і говорили українською

The HARDKISS у Вінниці хотіли інтимної атмосфери і говорили українською

Новий концертний сезон у Вінниці одна з найгучніших груп України – The HARDKISS – відкрила яскраво: абсолютним аншлагом, шаленими спільними танцями, загальними співами і численними музичними сюрпризами.

Вінниця зустріла групу The HARDKISS новим рекордом – вдень 2 вересня у продажу вже не було жодного квитка. Другий концерт за рік – і знову абсолютний sold out.

За таку віддану любов The HARDKISS віддячили вінничанам сповна! Хоч концерт позиціонувався, як додатковий, і музиканти мали законне право абсолютно нічого не змінювати у концертній програмі, концерти 1 квітня і 2 вересня були абсолютно різними, як по наповненню, так і по атмосфері.

Солістка Юлія Саніна порадувала не тільки новим розкішним образом, а й багатьма музичними сюрпризами. А щоби якнайкраще втілити їх на сцені, група за традицією приїхала у Вінницю заздалегідь – за 7 годин до виступу, а не впритул, як роблять багато інших артистів.

Відео дня

Назва нового хіта групи «Perfection» абсолютно ідентична підходу до роботи у колективі. Досконалість у всьому – головна ціль, якої перфекціоністи The HARDKISS завжди досягають. Саундчеки «харди» проводять не «для галочки», а по повній програмі, відточуючи і звук, і світлосупровід до ідеалу, окремої уваги завжди приділяючи сценічному образу.

Макіяж, зачіска, приголомшливі костюми – щоб все було відмінно, на гастролях з групою завжди поруч майстер Слава Чайка. І поки Юлія Саніна і команда виступають на сцені, Слава спостерігає за усім із серця зали - сидить біля звукорежисера.

Юлія Саніна і Слава Чайка – фото на пам'ять про створений у Вінниці новий приголомшливий образ

Сюрприз перший – український

На відміну від весняного концерту, 2 вересня Юлія Саніна, яка нещодавно стала новою суддею шоу «Х-Фактор» на СТБ, із залою спілкувалася виключно українською. Без довгих передмов і презентацій, лаконічно і дуже щиро співачка вітає Вінницю.

- У Вінниці ми вже вдруге за цей сезон. І знову повна зала, і знову усміхнені обличчя. Це так приємно! Це дуже приємно знову і знову повертатися сюди! Дякую! - від імені групи дякує публіці Юлія Саніна і закликає всіх співати разом із нею.

Вінниця миттю підхоплює – всі улюблені хіти співає завзято і відчайдушно. Цей спільний хор розкішний і злагоджений. Особливо красиво звучить україномовна «Прірва», а «Helpless», презентована навесні на українському нацвідборі «Євробачення-2016», у деяких навіть викликає сльози на очах.

- Нереально!.. Аж до сліз і мурашок! – зізнається давня шанувальниця гурту, вінничанка Вероніка Марина. – Все-таки шкода, що вони тоді на «Євробачення» не потрапили…

Сюрприз другий – соло-клавішний

Головна особливість нового концерту The HARDKISS у Вінниці – різноплановість. Розпочавши виступ з «важких» ритмів, музиканти розпалюють публіку запальними «золотими» хітами. У залі найперші глядачі підіймаються з місць і починають танцювати, інші – захоплено спостерігають за всім, що відбувається на сцені, час від часу перемовляючись, у кого з якої пісні - «Shadows of time», «Stones» чи «Hurricane» - почалась любов до The HARDKISS.

Драйв і лірика протягом концерту влучно змінюють і доповнюють один одного. Аж тут Юлія Саніна сідає за клавіші…

- Наразі хотілося б трохи інтимної атмосфери… Зостатися з вами наодинці для того, щоб заспівати про моє зоряне кохання - про зірку Альтаїр, - оголошуючи своє вражаюче соло, зізнається Юлія Саніна.

Музиканти на 5 хвилин йдуть зі сцени і Юлія сольно виконує «Альтаїр»… Один з найпрекрасніших моментів концерту Вінниця зустрічає шквалом овацій.

Сюрприз третій – відривний

Далі настає черга відриву. Після пісні «Hurricane» вінницькі шанувальники остаточно забувають про скутість і дружно рвуться до сцени. Останні 30 хвилин концерту всі гуртом танцюють і відриваються, насолоджуючись загальною атмосферою ейфорії. На біс The HARDKISS виконують «Under the sun» і вдруге «Make-up».

Через 10 хвилин по завершенні концерту про гарячий вінницький відрив дізнається вже вся країна. На своїх сторінках у соцмережах група  публікує відео, яке відзняла прямо під час концерту разом із вінничанами.

Повний фоторепортаж з концерту The HARDKISS у понеділок можна буде побачити у Facebook і ВКонтакті у групах організаторів – компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

А поки що пропонуємо вам враження вінничан, якими рясніють соцмережі після цього неймовірного концерту.


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up