Різдвяна історія з Тіною Кароль: «У наш час люди втратили віру у дива»

Різдвяна історія з Тіною Кароль: «У наш час люди втратили віру у дива»
  • Під час новорічно-різдвяних свят у Вінницю приїде одна з найпопулярніших співачок України — Тіна Кароль
  • Виконавиця представить сольну програму «Різдвяна історія» за мотивами однойменного музичного фільму

 

На концерті, який відбудеться 12 січня, Тіна Кароль виконає найвідоміші українські колядки у новій музичній обробці. Співачка заспіває пісні, які прославляють Різдво та оспівують перемогу добра і світла над темрявою. Кароль постане в образі берегині українських традицій, щоб показати, що Музика може зцілювати людську душу, немов це не просто пісня, а справжня молитва.

«У наш час люди втратили віру у дива, — каже Тіна Кароль. — Ми перестали ділитися своїм добром та любов'ю. Але диво реальне, традиції живі, і не тільки у вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас усе життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра у душі не тільки на Різдвяні свята, а й через усе своє життя, адже це залежить тільки від нас самих. Доки живі традиції — жива країна».
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Співачка не раз говорила, що Музика покликана надихати людей, і саме у цьому виконавиця бачить свою співочу місію. «Різдвяна історія» — це не просто концерт, це сімейне свято, де глядачі разом зі співачкою можуть зануритися у казку Різдва.

Концерт складатиметься з двох відділень, у першому — вінничани зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками у сучасній обробці, які розчулюють справжністю та красою. Співачка постане перед своїми шанувальниками у несподіванному для неї фентезі-образі Коляди. У другому відділенні концерту — глядачі зможуть підспівувати своїм найулюбленішим хітам із творчості співачки.

«Це найкращий Новорічний подарунок, який я могла вигадати для своїх шанувальників», — сказала Тіна Кароль.
 


Де: Будинок офіцерів
Коли: 12 січня, 19:00
Вартість: 550-990 грн
 

Фото: офіційна група ВКонтакті

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up