Над чим будемо сміятися у 2022: ТОП-5 нових комедій, які вийдуть на екран

Над чим будемо сміятися у 2022: ТОП-5 нових комедій, які вийдуть на екран
  • Прийдешній рік стане дуже багатим на великі прем'єри — на екрани вийде безліч блокбастерів, і кожен знайде щось для себе.
  • Пропонуємо нашим читачам огляд п'яти нових комедій 2022 року, від яких ви отримаєте шалену порцію сміху.

 

Кохання як бестселер

Прем’єра: 6 січня

Комедійний кінорік розпочинається з романтичної історії. Сем Клафлін грає скромного англійського письменника Генрі Коппера, чий перший роман зазнає повного краху, поки він не дізнається що мексиканське видання книги несподівано стало головним бестселером року, а він — місцевим секс-символом.

Для Генрі, який не встигає оговтатися від новин, створюють профілі в соцмережах. Потім хлопця садять на літак у Мехіко, щоб він відправився в тур країною. Секрет його успіху в іспаномовному світі дуже простий — перекладачка Марія Родрігес внесла свої коригування, і саме вона супроводжуватиме Генрі в його турі.

Відео дня

 

Кінгс Мен

Прем’єра: 13 січня

Меттью Вон знімає третій фільм своєї відомої франшизи, однак, тепер події відбуваються у роки Першої світової війни. Цього разу елегантно боротися зі злом будуть Рейф Файнз, Гарріс Дікінсон, Джимон Гонсу та Джемма Артертон. Григорія Распутіна зіграв Ріс Іванс, який щойно промайнув у новому фільмі про «Людину-павука».

За сюжетом, найжахливіші в історії тирани та кримінальні генії збираються разом, щоб розв'язати війну та знищити мільйони людей. Але є одна людина, яка, за допомогою свого сина, соратників та особистого унікального стилю готова прийняти виклик та зупинити лиходіїв.

Любов і блогери

Прем’єра: 20 січня

У фільмі від Дмитра Голумбевського та Євгена Таллера зібралися всі зірки великих, малих та смартфон-екранів, а саме: Ольга Сумська, Назар Задніпровський, Катерина Кістень, Інна Приходько, Богдан Шелудяк, Вікторія Маремуха, Анна Трінчер та багато інших.

Події фільму розгортаються у вигаданому українському містечку з гучною назвою «Кагаплик», якому незабаром настане повний «гаплик»: знову вибори, знову корумпований мер, знову одне й те саме... Виправляти «мерську репутацію приїжджають п'ятеро зірок з інстаграму. На них чекатимуть пригоди «на всю голову», реальна змова і, звичайно, історія справжнього кохання!

 

Найкращі вихідні

Прем’єра: 2 лютого

Комедія-альманах про пригоди дуже різних людей у ​​Києві під час популярного фестивалю. Хлопець з Німеччини влаштовується волонтером на Atlas Weekend, щоб закохати у себе дівчину-організатора, та натомість він губить закордонного хедлайнера фестивалю.

Хлопці з Кривого Рогу влаштовують легендарну парубоцьку вечірку, але сваряться, як діти й б’ються, як дорослі. Юна одеситка шукає тата-рокера, якого не бачила та ідеалізувала довгі 10 років. Кар’єристка зі Львова приїжджає на найважливішу в її житті співбесіду, але молодший брат зриває їй абсолютно всі плани.

А в ролях — Дар'я Петрожицька, Ірма Вітовська, Еліас Райхерт, Георгій Хостікоєв, Олександр Рудинський і, звичайно, безліч зіркових українських музикантів. Кіно ж про фестиваль.

Вийду за тебе

Прем’єра: 10 лютого

Незрівнянна попдіва Дженніфер Лопес у ролі ще більш незрівнянної попдіви. Напередодні дуже публічного весілля, популярна співачка Кет Валдез дізнається, що наречений її зрадив. Щоб помститися колишньому, дівчина пропонує одружитися з незнайомцем з натовпу прямо під час власного концерту. Тепер її чоловік — сором'язливий вчитель математики. Але чи впорається подружжя із викликами сімейного життя?

У ролі сором'язливого математика — Оуен Вілсон, у ролі зрадника-нареченого — Малума, з яким Лопес вже записала саундтрек до фільму. Також у фільмі засвітилися: Сара Сільверман, Хлоя Колман, Джиммі Феллон та інші.

 

Читайте також:

Вона сказала: «Так». Біля нового Епіцентру створили величезну автоялинку

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

Коментарі (1)
  • Наталья Горошко

    Мы уже "насмеялись". От реальности.

keyboard_arrow_up