Які фільми про відносини людини і мавпи варто подивитись

Які фільми про відносини людини і мавпи варто подивитись
Як провести недільний вечір? У компанії із хорошим фільмом, чим не варіант?. Пропонуємо топ-10 фільмів про відносини людини і мавп, адже останні будуть заправляти в наступному році, згідно з китайським календарем.

Напевно, усі бачили кіно про Тарзана. У фільмі під назвою "Тарзан: Людина- мавпа" розповідається про історію дочки торговця бивнями, яку викрав вихований мавпами дикун, повелитель джунглів і взагалі гарячий хлопець Тарзан.Ще одним відомим фільмом про мав є історія "2001 рік: Космічна одіссея". Картина Стенлі Кубрика вважається одночасно і кращим, і самим занудним фільмом на світі, під зав'язку напхана філософією і різного роду красотами і демонструє в рівній мірі нікчемність і велич людини в масштабах Всесвіту.Ще одна фантастична історія про мавп називається "Неймовірно всохла жінка". У стрічці розповідається про історію жінки Пет Крамер, яку викрали для дослідів. У лабораторії Пет знайомиться із піддослідною мавпою. Тварина і крихітна жінка разом тікають з катівень, після чого носяться по місту, явно пародіюючи сцени з Кінг-Конга, поки в кінцевому результаті не возз'єднуються з родиною Пет.Фільм "Горили в тумані" розповідає про події середини 60 -х. Історія про те, як американка Дайан Фоссі відправляється в Центральну Африку, щоб вивчати гірських горил - зникаючий вид мавп. Фільм з трагічним кінцем, але знятий на реальних фактах.Історія "Могутній Джо Янг" теж дуже зворушлива та емоційна. У фільмі розповідається про життя двох - маленької горили та дивчинці, які залишилися сіротами. Їхніх мам вбили браконьєри. Стрічка явно натякає на те, що тварини краще більшості людей.

Однією із суперкасових стрічок став фільм про снігову людину. Історія "Гаррі і Хендерсон" розповідає, як американське сімейство збиває машиною снігову людину і привозить її до себе додому з метою заробити грошей на дивину. Але все швидко змінилося, і родина полюбила тварину. Кіно у собі вмістило усе - сімейні цінності, сентиментальний сюжет, грубуватий милий гумор та інші так звані “духовні скріпи”.Фільм "Епідемія" демонструє як науковці і військові готові до порятунку людства від смертельного вірусу, яким заразила людей маленька мавпочка. Спеціалісти цей фільм не відносять до популярних, але слід зазначити, що у ньому знялися відомі зірки кіно - Рене Руссо, Дастін Хоффман, Кевін Спейсі, Дональд Сазерленд та Морган Фрімен."З'являється Данстон" - фільм про орангутанга-злодюжку. Тварині набридає таки заробіток і вона тікає, кооперується з дев'ятирічним сином менеджера готелю і влаштовує переполох.

Трошки шалений, дивний та безглуздий фільм "Джей і мовчазний Боб завдають удару" розповідає історію про двох друзів, які відправились до Голлівуду відновлювати справедливість. Загалом, це не кіно, а справжні  “іменини серця”.

Відео дня

Відома історія "Кінг Конг" про гігантського монстра - мавпу, яку корисливий режисер бере в полон і відвозить додому, щоб - показувати за гроші. У процесі мавпа встигає полюбити головну акторку нереалізованого фільму, і від нещасного кохання відбуваються всі наступні біди.

Опитування

Який із перелічених фільмів вам до вподоби?

Якщо ви знаєте кіно про мавп, а його немає у даному списку, можете запропонувати його у коментарі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up