Створений у Вінниці сервіс відеострімінгу залучив 50 мільйонів доларів

Створений у Вінниці сервіс відеострімінгу залучив 50 мільйонів доларів
Андрій Суржинський та Олександр Худа. Фото: Restream
  • В 2015 році у Вінниці створили сервіс відеострімінгу Restream. Завдяки йому можна стрімити відео на 30 різних платформ одночасно.  

Розробниками сервісу стали Андрій Суржинський та Олександр Худий, які створили його п’ять років тому у Вінниці, пише AIN.UA.

Новий раунд info на 50 мільйонів доларів Restream залучив від інвесторів, на чолі з фондами Sapphire Ventures and Insight Partners. До слова, у минулому раунді цей проект зміг залучити 4,5 мільйони доларів.

Сервіс Restream дозволяє стрімеру одночасно транслювати своє відео на 30 платформ, зокрема в Twitch, Youtube, Periscope, Facebook тощо. Є можливість транслювати відео одразу в кілька різних груп на одній платформі. Також можна забирати відео за RTMP info посиланням і за допомогою стріминг-ключу Restream транслювати на будь-якому сервері.

Відео дня

У січні 2020 року в компанії повідомили про 300% зростання місячних переглядів стрімерів, які користуються Restream. А вже у липні 2020 року цей показник склав 750 мільйонів.

Всього сервіс має 2 мільйони стрімерів, які на місяць в середньому створюють 8 мільйонів прямих трансляцій.
 

Читайте також:

«Порятунок життя — це колективна праця»: вінницький лікар, який отримав «Медичний Оскар»

«Моя дружина не хотіла б цього, але я біргік», — вінничанин про захоплення крафтовим пивом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Слава Vector

    !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Слава Vector

    Изначально я заказал этот проектор у другой компании, которая оказалась бесполезной и некомпетентной. В результате я отменил и заказал здесь https://www.proektor.org/products/multimedijnyj/. Мгновенный ответ, конкурентоспособные цены и доставка на следующий день. Так должно быть всегда.

  • Игорь Смирнов

    Умницы!!!!!!!
  • Ben Riedmann

    Красавцы! Успехов парням

keyboard_arrow_up