Живи у власній квартирі вже зараз разом з іпотекою від ПРАВЕКС БАНКу (Новини компаній)

Живи у власній квартирі вже зараз разом з іпотекою від ПРАВЕКС БАНКу (Новини компаній)

Питання доступної іпотеки стало одним з найбільш гостро обговорюваних у 2020 році. Поступове зниження облікової ставки НБУ до 6% дало можливість банкам запропонувати кредити для покупки квартири на більш вигідних умовах. Так народилися перші іпотечні програми під 9,99% річних, які дозволили зробити цей вид кредиту більш доступним для населення.

ПРАВЕКС БАНК став одним з перших банків, який ще у березні цього року запустив програму іпотечного кредитування під 9,99%. Така відсоткова ставка дозволить клієнтам банку платити за власну квартиру стільки ж, скільки за орендовану.

«Ми розробляємо в нашому банку такі продукти, які допомагають нашим клієнтам реалізувати свої мрії, а мати свій дім – це мрія кожного. Саме тому, одні з перших запропонували нашим клієнтам іпотечне кредитування зі ставкою від 9,99% на перші 5 років. Наразі, таких вигідних умов на ринку ще немає. ПРАВЕКС БАНК пропонує одну з найнижчих  фіксованих відсоткових ставок на ринку.

Починаючи з червня, коли ситуація з Covid-19 почала стабілізуватися, ми прослідковуємо ріст на 50-60% кількості охочих придбати житло за допомогою іпотечних кредитів за програмою кредитування зі ставкою 9,99%. За нашими даними на початок вересня ПРАВЕКС БАНКом було видано близько 330 кредитів на придбання житла (первинний та вторинний ринок). Для прикладу, отримавши кредит 1 млн грн під ставку 9,99%, щомісячні витрати на сплату частини кредиту та відсотків складатимуть 9 640 грн. Дохід повинен складати 22-24 тис. грн у місяць, банком беруться до уваги сукупні доходи членів сім’ї позичальника.

Ми підтримуємо державну політику щодо доступного іпотечного кредитування та вважаємо, що іпотека має стати драйвером зростання економіки та покращення життя для населення», - зазначив заступник Голови Правління, керівник Головного управління роздрібного бізнесу ПРАВЕКС БАНКу Семен Бабаєв.  

Отримати кредит можна в розмірі до 4 млн грн на термін до 20 років. Необхідний перший внесок – від 40% від загальної суми. Важлива умова: 9,99% річних за умовами іпотечної програми від ПРАВЕКС БАНКу фіксується на перші 5 років виплат. За умовами продукту передбачається разова комісія від суми кредиту у розмірі 2,99% та щорічне страхування застави – 0,30% (від суми застави). Реальна річна процентна ставка складає від 12,55% річних. Починаючи з 6 року, для розрахунку регулярного платежу буде застосовуватися плаваюча ставка, яка залежить від Українського індексу ставок за депозитами фізичних осіб (UIRD +3%). Для спеціалістів IT галузі та медичних працівників банк надає спеціальні умови  – 9,49%. У банку можуть бути розглянуті спеціальні умови та програми лояльності для кожного клієнта. ПРАВЕКС БАНК будує довгострокові відносини з клієнтами.

А для придбання житла на первинному ринку банк пропонує скористатися Європейським персональним кредитом, який суттєво відрізняється від споживчих кредитів інших банків.

Європейський  персональний кредит – це кредит готівкою, з можливістю отримати до 1 млн грн строком до 60 місяців з найнижчою реальною річною процентною ставкою від 24,3% річних на будь-які цілі без застави та додаткових платежів.  Це кредит для тих, хто бажає вже інвестувати у покращення житла, розпочати ремонт у квартирі чи будинку, оплатити навчання дітей за кордоном, купити авто, або рефінансувати кредити в інших банках тощо.  

ПРАВЕКС БАНК є частиною групи Інтеза Санпаоло (Intesa Sanpaolo), провідної банківської групи в Єврозоні, яка є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу (роздрібний, корпоративний та управління активами) та представлена в багатьох країнах світу.

Intesa Sanpaolo надає послуги 11,8 мільйонам клієнтів через мережу з понад 3 700 філій в Італії з часткою ринку не нижче 12% у більшості італійських регіонів. Група має стратегічну міжнародну присутність, що нараховує близько 1 000 відділень та 7,2 мільйонів клієнтів, включаючи дочірні компанії, які працюють в комерційному банкінгу в 12 країнах Центральної Східної Європи та Близького Сходу та Північної Африки, та міжнародну мережу спеціалістів для підтримки корпоративних клієнтів через 25 країн, зокрема на Близькому Сході та Північній Африці та в тих районах, де найбільш активні італійські компанії.

Швидко оформити іпотеку можна на сайті ПРАВЕКС БАНКу або у відділенні за адресою: м. Вінниця, вул. Гоголя 30, тел.: (043)250-42-56, (043)250-42-60.  

Ліцензія НБУ №7 від 18.04.2018. АТ «ПРАВЕКС БАНК» зареєстровано НБУ 29.12.1992 в Державному реєстрі банків за №139.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up