Юрію, який ріс без батьків, купили однокімнатну квартиру в Вінниці

Юрію, який ріс без батьків, купили однокімнатну квартиру в Вінниці
  • Вчора, 17 вересня, вручили ключі від однокімнатної квартири у Вінниці 22-річному Юрію Звірику, який виріс без батьків. Це квартира загальною площею – 39,1 м2, житловою – 18,9 м2.

Народився Юрій Звірик в селі Привітне Мурованокуриловецького району. Виховував хлопця  дідусь.

Юнак навчається в магістратурі Вінницького національно-технічного університету та працює слюсарем з ремонту колісних транспортних засобів у автосервісі. Нещодавно одружився. На квартирному обліку для покращення житлових умов Юрій перебував з 29 травня 2014 року.

Відео дня

— Дякую всім, хто вболівав за те, щоб у мене було власне житло. Це дуже хвилююча подія для нашої молодої сім’ї, тепер ми впевнені в своєму майбутньому. Я не одразу повірив у те, що таке справді можливо, — зізнався хлопець.

У Мурованокуриловецькому району виділили 1,4 мільйона гривень для придбання житла чотирьом дітям, трьом з них вже придбані квартири у Вінниці, Мурованих Курилівцях та у Жмеринці.

Керівник регіону Сергій Борзов зазначив, що загалом у  Вінницькій області вже купили житло 78 дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа, а ще десятьом дітям житло придбають до кінця цього року.

 

Читайте також:

СOVID на 17 вересня: в Україні +3 584 за добу. На Вінниччині чергова смерть

Вінниця у «помаранчевій зоні»: як організували дистанційне навчання дітей? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Oleksii Muliar

    Чомусь такі подарунки тільки для піару влади.
  • Natalia Schreiber

    Приємні подарунки👍👍👍
  • Надежда Киливник

    Ох як впираються перед виборами.  Шкода тільки, що цей вірус добра так швидко минає.
  • Віталій Мельник

    Не зовсім вірно написано, що купили квартиру.
    Бо чотирьом людям виділено 1,4млн грн.
    Тобто кожен з них отримав від держави на житло 350тис грн.
    І якщо в райцентрі то квартиру можна придбати, то у Вінниці цьому хлопцю прийшлось десь знайти решту коштів (позичити чи взяти кредит).
    А загалом добре що є така ініціатива.
    Але ЗЕлені скоро і там наведуть"порядок"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up