Які плюси і мінуси у подобової оренди (Новини компаній)

Які плюси і мінуси у подобової оренди (Новини компаній)

Послуга подобової оренди вже давно стала популярною. Дуже багато людей по всьому світу успішно нею користуються. Портал подобової оренди Vlasne.ua допоможе розібратися в перевагах і недоліках цього виду оренди.

Мінуси подобової оренди

Розберемося спочатку з недоліками. Є небезпека, що вас можуть ввести в оману і під виглядом гарної квартири здати житло поганої якості - з поламаною технікою, меблями, неприємними запахами і іншими недоліками. Зняти квартиру подобово на відстані, яка буде відповідати опису і обіцянкам, не так і просто, якщо користуватися сумнівними джерелами. Але це можна уникнути, якщо використовувати спеціалізовані сайти як Vlasne.ua, де квартири тільки перевірені і з відгуками від справжніх орендарів.

Ще один мінус - це оплата. Щоб забронювати житло потрібно не просто домовитися усно, так квартира може вас не дочекатися і власник цілком може здати її іншому орендарю, а необхідно забронювати, тобто внести оплату. Тут також підстерігає небезпека. Ви можете заплатити за прекрасні апартаменти, а в реальності виявиться низькопробне житло. А ще може бути варіант, коли ні грошей, ні квартири. Це можна уникнути за допомогою Vlasne.ua, де є спеціальна платіжна система, яка забезпечує повну безпеку і унеможливлює обман. Гроші будуть перебувати в системі до вашого заїзду і будуть заблоковані. Власнику надійдуть кошти, тільки коли заселитеся і повідомите йому код для розблокування грошей. Якщо житло не відповідає заявленому, то можна скасувати оплату.

Плюси подобової оренди

Плюсів, напевно, більше, ніж мінусів. Добова оренда є дешевою альтернативою готелям і до того ж більш зручною. Ціна це один з головних плюсів. Особливо, якщо подорожуєте великою компанією, так як не потрібно знімати кілька номерів, а можна зняти квартиру подобово одну на всіх і заплатите за одну квартиру, а не за 2-3 номера в готелі.

А ще клієнт отримує більше можливостей і більше свободи. У квартирі площі набагато більше, ніж в маленькому номері і при цьому є своя обладнана кухня, пральна машина, сушка та інші подібні зручності, яких немає в номері.

Так само можливі знижки. Власники часто пропонують різні знижки клієнтам.

Є послуга трансферу. Багато господарів квартир, готові зустрічати своїх клієнтів в аеропорту, на вокзалі або в іншому місці, щоб завести в квартиру і поселити.

За попередньою домовленістю з власником можна розраховувати на приготування їжі, на щоденне прибирання, екскурсії та інші послуги.

Розташування також є великим плюсом. Є можливість зняти квартиру в будь-якому зручному місці.

Перевагою є і великий вибір житла.

Оренда без проблем

Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, і зняти квартиру без посередників і дійсно якісну, потрібно всього лише скористатися спеціальними сайтами для подобової оренди, де є всі інструменти для швидкого і безпечного вирішення питання. Серед таких ресурсів Vlasne.ua. На сайті є безліч квартир від власників, які перевірені і роками успішно здають своє житло.

Надається безпечний і миттєвий спосіб бронювання. Є всі умови для швидкого пошуку. У порталу хороша репутація і з його допомогою ризик зведений до нуля. Подорож з Vlasne.ua допоможе зробити поїздку комфортною і позбавить від проблем з короткостроковим житлом.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up